Παρελθόν ο Αγγέλης από την Κ 19, νέος προπονητής ο Τάσος Ανθυμιάδης

31.05.2023 Αναγνώστηκε 1581 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Οι αλλαγές στο οργανόγραμμα του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Παναγιώτη Χριστοβασίλη ξεκίνησαν από τα τμήματα υποδομών της ομάδας με τον προπονητή της Κ 19 Χρήστο Αγγέλη να αποτελεί παρελθόν.

Παρελθόν ο Αγγέλης από την Κ 19, νέος προπονητής ο Τάσος Ανθυμιάδης
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Μια εξέλιξη που μόνο έκπληξη προκάλεσε σε όλους όσους το άκουσαν αφού ο Αγγέλης είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ με την παρουσία της Κ 17 στο Final-4 τη σεζόν 2014-15, ενώ με την Κ 19 έκανε αξιόλογες πορείες όπου την περίοδο 2021-22 πήρε με καταπληκτική πορεία στο δεύτερο γύρο την 4η θέση κάνοντας αρκετούς να παραμιλάνε με την ομάδα που είχε δημιουργήσει ενώ και φέτος η πορεία ήταν αξιόλογη.

Σε όλη αυτή την πορεία του στα τμήματα υποδομών η αλήθεια είναι ότι δούλεψε πολύ και χωρίς να έχει τα ανάλογα εργαλεία από την διοίκηση της ΠΑΕ όπως είχαν οι άλλες ομάδες, άλλωστε είναι γνωστό ότι τα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ είναι σαν τσιγγάνοι δεν έχουν το δικό τους γήπεδο για να προπονηθούν, δεν έχουν τα παιδιά το δικό τους γυμναστήριο, ενώ δεν είχαν και γυμναστές με αποτέλεσμα να πηγαίνουν οι γυμναστές της μεγάλης ομάδας σε κάποιες προπονήσεις προκειμένου να γίνει σωστά η εκγύμναση των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Φυσικά θα ήταν αδύνατο να μην αναφέρουμε ότι επί δική τους θητείας προωθήθηκαν από την Κ 19 οι Λιάσος, Λώλης Α. Λώλης Ν., Πήλιος, Κύρκος κάτι που δείχνει και λέει πολλά. 

Η διοίκηση λοιπόν αποφάσισε να μη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης τη νέα χρονιά και θα αναθέσει την τεχνική ηγεσία σε ένα παλιό γνώριμο και αυτός είναι ο Τάσος Ανθυμιάδης. Ο κ. Ανθυμιάδης θα έχει διπλό ρόλο μιας και θα είναι τεχνικός διευθυντής στα τμήματα υποδομών και προπονητής στην Κ 19.

Τις σκέψεις και το πώς θα κινηθεί τη νέα χρονιά η Κ 19 αλλά και γενικά τα τμήματα υποδομών θα τις δούμε εν ευθέτω χρόνο και μέσα από αυτά που θα γίνουν προς το καλύτερο όπως λένε στη διοίκηση.

Ελπίζουμε να δοθεί και η ανάλογη προσοχή στην υλικοτεχνική υποδομή που χρειάζονται αυτές οι ομάδες γιατί χτυπάει άσχημα να βλέπεις ομάδες όπως η Λαμία και ο Ιωνικός να έχουν στις υποδομές τους προσωπικό πέντε και έξι ατόμων και να καταγράφουν από την κερκίδα κάθε αγώνα με σημειώσεις και εσύ σαν ΠΑΣ να πηγαίνεις μόνο με τον προπονητή και τον γυμναστή.

Ευχόμαστε στον νέο προπονητή της Κ 19 σιδεροκέφαλος και να κάνει έργο όπως όταν ήταν προπονητής στην Κ 15 μακριά από «σειρήνες».

Σχολιασμος