Παραμένει τιμ μάνατζερ ο Καρβέλης

31.05.2023 Αναγνώστηκε 1755 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Χτες έγινε γνωστό ότι ο Μπάμπης Καρβέλης θα παραμείνει στη θέση του team manager ή γενικού αρχηγού αν προτιμάτε και την επόμενη σεζόν 2023-24 στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Πρεβεζάνος παράγοντας χαίρει της εκτίμησης των αδερφών Χριστοβασίλη και κυρίως έχει πολλές συμπάθειες στο εσωτερικό της ομάδας, ενώ διατηρεί άριστη σχέση και συνεργασία με τον προπονητή Θανάση Στάικο.

Παραμένει τιμ μάνατζερ ο Καρβέλης
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Όλα δείχνουν ότι, όπως και την προηγούμενη φορά, η επιστροφή του Δημήτρη Νιαρχάκου θα είναι σε διοικητική θέση και δεν θα αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Ο Νιαρχάκος θα αναλάβει τον ενδιάμεσο κρίκο μεταξύ διοίκησης και αγωνιστικού τμήματος και δεν θα βρίσκεται στους πάγκους στους αγώνες, στο πόστο δηλαδή που ήταν μέχρι πρότινος στον Άρη.

Στη σχολή UEFA Pro o Στάικος

Το δεύτερο μέρος της σχολής προπονητών για την απόκτηση του διπλώματος UEFA Pro παρακολουθεί αυτές τις ημέρες ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Θανάσης Στάικος στην Αθήνα.

Μαζί με τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα τη συγκεκριμένη σχολή παρακολουθούν ο προπονητής του Άρη Τόλης Τερζής και του Βόλου Κώστας Μπράτσος, αλλά και ορισμένα άλλα γνωστά ονόματα του ποδοσφαίρου όπως ο Πάμπλο Γκαρσία, ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και άλλοι.

Μάλιστα, την περασμένη Κυριακή οι υποψήφιοι προπονητές UEFA Pro παρακολούθησαν τον αγώνα της ΑΕΚ Β με την Παναχαϊκή για την Super League 2 στο πλαίσιο εργασίας για τις ανάγκες της σχολής προπονητών.

Η σχολή ολοκληρώνει τις εργασίες της το προσεχές Σαββατοκύριακο και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις για την απόκτηση του σχετικού διπλώματος.

Σχολιασμος