Από εβδομάδα ξεκινά ο σχεδιασμός του νέου ΠΑΣ

19.05.2023 Αναγνώστηκε 2158 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Η απώλεια του Γιώργου Χριστοβασίλη έχει φέρει στασιμότητα στις όποιες ποδοσφαιρικές εξελίξεις είχαν προγραμματιστεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα μετά το τέλος των Play Out.

Από εβδομάδα ξεκινά ο σχεδιασμός του νέου ΠΑΣ
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Τα δύο παιδιά του Παναγιώτης και Γιάννης που έχουν αναλάβει τα ηνία του ΠΑΣ μετά την μεταβίβαση των μετοχών από τον πατέρα τους θα δρομολογήσουν τις όποιες επαφές είναι να γίνουν από τις αρχές της επόμενης εβδομάδες.

Προτεραιότητα έχει η παραμονή του Θανάση Στάικου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο 43χρονος προπονητής έχει συμβόλαιο με τη γιαννιώτικη ομάδα με τις δύο πλευρές να επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας τους ωστόσο ο Στάικος θα θέσει και τα δικά του θέλω επάνω στο τραπέζι όσων αφορά την ενίσχυση του ΠΑΣ στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού

Από εκεί και πέρα εφόσον παραμείνει ο Στάικος θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Υπάρχουν συμβόλαια παικτών που τελειώνουν με τη διοίκηση και τον προπονητή να πρέπει να αποφασίσουν στο ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι θα φύγουν, ενώ είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΣ θα πρέπει να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού με παίκτες έμπειρους που θα πλαισιώσουν αυτούς που θα μείνουν στην ομάδα ώστε να δημιουργηθεί ένα αξιόλογο και αξιόμαχο σύνολο που να μπορέσει να κάνει μία καλή πορεία στην Super League.

Όλα αυτά θα πρέπει να τρέξουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα όπως φυσικά να οριστεί και η έναρξη της προετοιμασίας αλλά και να κλειστεί το αθλητικό κέντρο όπου ο ΠΑΣ θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι ποδοσφαιριστές ήδη βρίσκονται σε άδεια και έχουν πάρει πρόγραμμα εκγύμνασης από τον Γιάννη Ντουρουντό και θα επιστρέψουν όπως υπολογίζεται τέλη Ιουνίου.

Σχολιασμος