Σήμερα η κηδεία του Γιώργου Χριστοβασίλη

17.05.2023 Αναγνώστηκε 654 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Σήμερα στις 13:00 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών στη Γλυφάδα η οικογένεια, φίλοι και γνωστοί καθώς και το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ Γιάννινα θα πουν το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Χριστοβασίλη ο οποίος την Κυριακή άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών χτυπημένος από τον καρκίνο.

Σήμερα η κηδεία του Γιώργου Χριστοβασίλη
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Το κλίμα στις τάξεις του ΠΑΣ είναι βαρύ και όλοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την απώλεια του προέδρου που άφησε ανεξίτηλα το στίγμα του στην 15ετία που ήταν στα ηνία της ομάδας έχοντας αφήσει μια βαριά παρακαταθήκη στους δύο γιούς του που θα κληθούν από εδώ και πέρα να αναλάβουν τις τύχες τις γιαννιώτικης ομάδας.

Χαρακτηριστικές ήταν ι οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Πετράκης για τον Γιώργο Χριστοβασίλη στο Metropolis λέγοντας ότι «ήταν ένας πολύ μεγάλος παράγοντας με βεληνεκές και ήθος, μου στιγμάτισε τη ζωή και την καριέρα. Ήταν τα πιο δημιουργικά χρόνια στην καριέρα μου. Θα τον θυμάμαι πάντα με αγάπη και σεβασμό».

Όπως ήταν φυσικό μετά την απώλεια του Γιώργου Χριστοβασίλη σταμάτησαν και οι προπονήσεις που είχαν προγραμματιστεί το διήμερο Δευτέρα-Τρίτη, ενώ αναβλήθηκε και το σημερινό φιλικό που είχε προγραμματιστεί με τους βετεράνους.

Η ομάδα ολοκλήρωσε λοιπόν τη σεζόν με τους ποδοσφαιριστές μετά την κηδεία (θα παραστούν όσοι έχουν μείνει στην πόλη) να αναχωρούν για τις διακοπές τους έχοντας μαζί τους τα προγράμματα εκγύμνασης από τον Γιάννη Ντουρουντό.

Οι όποιες εξελίξεις σε όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα μεταφέρονται για την επόμενη εβδομάδα.

Σχολιασμος