Σ.Φ.ΠΑΣ Γιάννινα: «Ο μακροβιότερος και πιο επιτυχημένος πρόεδρος»

15.05.2023 Αναγνώστηκε 479 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Συλλυπητήρια και αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Γιώργου Χριστοβασίλη εξέδωσε και ο Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα. Οι οργανωμένοι οπαδοί κάνουν λόγο για τον μακροβιότερο και πλέον επιτυχημένο πρόεδρο στην ιστορία της ομάδας και υπόσχονται να διαφυλάξουν ως κόρη οφθαλμού την παρακαταθήκη που άφησε και την ομάδα-οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σ.Φ.ΠΑΣ Γιάννινα: «Ο μακροβιότερος και πιο επιτυχημένος πρόεδρος»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα:

"Ο ΣΦ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ εκφράζει σύσσωμος τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος προέδρου της ομάδας μας Γιώργου Χριστοβασίλη, του μακροβιότερου και πιο επιτυχημένου προέδρου στην ιστορία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Στα 15 χρόνια που κατείχες τα ηνία της ομάδας, περάσαμε μαζί δύσκολες στιγμές, χαρούμενες στιγμές, άλλοτε με γκρίνια κι άλλοτε με χαμόγελο. Δε μπορούμε όμως να μην σου αναγνωρίσουμε ότι αφήνεις ως παρακαταθήκη μια ομάδα που είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις επαρχιακές ομάδες, η οποία στους ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ είναι ικανή να λυγίσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Σου δίνουμε την υπόσχεση ότι την οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και την υγεία που αποπνέουν τα αποδυτήρια τα τελευταία χρόνια, θα τη διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού ως ελάχιστο φόρο τιμής για όσα προσέφερες στην ομάδα και όσα δεν πρόλαβες να ολοκληρώσεις.

Καλό ταξίδι πρόεδρε και καλή αντάμωση.."

Σχολιασμος