Κύρκος: «Γίνεται καλή δουλειά στις νεαρές ηλικίες»

13.05.2023 Αναγνώστηκε 684 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στον όμορφο τρόπο που έκλεισε η σεζόν, τα διδάγματα και τις εμπειρίες που πήρε από τους συμπαίκτες του αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Ιάσονας Κύρκος. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έδωσε συγχαρητήρια στον Νίκο Λώλη για το σημερινό του ντεμπούτο, σημείωνοντας ότι γίνεται καλή δουλειά στις ακαδημίες και τα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα.

Κύρκος: «Γίνεται καλή δουλειά στις νεαρές ηλικίες»

«Η χρονιά έκλεισε με πολύ όμορφο τρόπο. Για εμάς είναι μια ωραία εμπειρία κάθε φορά που αγωνιζόμαστε, έχουμε τη βοήθεια από τους συμπαίκτες μας και συνεχίζουμε»

Για το πόσα κέρδισαν αυτή τη σεζόν με την παρουσία τους κοντά στους άλλους παίκτες: «Κάθε μέρα και στην προπόνηση και στον αγώνα μαθαίνουμε πολλά πράγματα από τους συμπαίκτες μας, από τους προπονητές, από όλους».

Για τη φουρνιά των νεαρών παικτών που είναι στον ΠΑΣ αλλά και αυτή που έρχεται: «Πιστεύω ότι γίνεται καλή δουλειά και στις νεαρές ηλικίες και τα βοηθάνε τα παιδιά και να δώσω συγχαρητήρια και στον Νίκο Λώλη που σήμερα έκανε ντεμπούτο»

Για το πώς έζησαν την γιορτή που ακολούθησε μετά την παραμονή: «Ήταν πολύ όμορφες στιγμές, με ωραία συναισθήματα, ήταν ωραίο που μπήκε και ο κόσμος στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν είναι προσωπικό στοίχημα να πάρει περισσότερες συμμετοχές τη νέα σεζόν: «Σίγουρα. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω κάθε μέρα όλο το διάστημα που θα ξεκουραστούμε, στην προετοιμασία θα προσπαθήσω να μπω όσο πιο δυνατός γίνεται και μακάρι να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια»

Σχολιασμος