Στάικος: «Υπάρχει καλή θέληση να συνεχίσουμε μαζί»

13.05.2023 Αναγνώστηκε 704 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Δίκαιη χαρακτήρισε την 9η θέση που τερμάτισε ο ΠΑΣ Γιάννινα ο Θανάσης Στάικος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο προπονητής των Γιαννιωτών αποκάλυψε ότι υπάρχει καλή θέληση με τη διοίκηση να συνεχιστεί η συνεργασία τους, ενώ αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια στον Πέδρο Κόντε τονίζοντας ότι ο Ισπανός θα είναι σίγουρα στο πλάνο της επόμενης σεζόν.

Στάικος: «Υπάρχει καλή θέληση να συνεχίσουμε μαζί»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Στάικου:

«Συνεχίσαμε αυτό το σερί που έχουμε κάνει που στην ουσία μας έφερε στην 9η θέση. Ήταν μία χρονιά για εμάς που είχε πολλές διακυμάνσεις. Υπήρξε κάποα στιγμή που είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Στον δεύτερο γύρο αισθανθήκαμε κάπως πιο άνετα, όμως πάλι ξαναδυσκόλεψαν τα πράγματα. Τελικά η ομάδα μας στο τέλος παίρνει μία θέση που σε γενικές γραμμές τις άξιζε. Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχε σκοπιμότητες και αυτό φάνηκε και από το σκορ. Να πω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μέσα από την καρδιά μου. Τα παιδιά αυτά πραγματικά έδωσαν τα πάντα όλη τη σεζόν και η πόλη των Ιωαννίνων και οι φίλαθλοι θα πρέπει να είναι περήφανοι για αυτούς τους παίκτες, είναι νεαροί ποδοσφαιριστές οι περισσότεροι και κάποιοι έμπειροι και έδιναν την ψυχή τους σε κάθε αγώνα. Από εδώ και πέρα το βλέμμα είναι στην επόμενη μέρα»

Για τον διάλογο με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο: «Ήταν κάποιες συμβουλές κυρίως. Ο Γιάννης Πετράκης για εμάς τους πιο νέους είναι πρότυπο κατά την προσωπική μου γνώμη και ως άνθρωπος και ως προπονητής έχει δείξει τόσα χρόνια στα γήπεδα το πώς πρέπει να λειτουργεί ένας προπονητής κατά τη γνώμη μου»

Για το αν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ: «Τις επόμενες ημέρες και το επόμενο διάστημα θα ξέρουμε σίγουρα. Καλή θέληση υπάρχει από όλες τις πλευρές αλλά ας περιμένουμε λίγο».

Για τον Κόντε και το γκολ μετά από δύο σεζόν: «Ο Κόντε διακρινόταν πάντα για την έφεση του στο σκοράρισμα το έδειξε και σήμερα. Εκτός από το γκολ που πέτυχε ήταν μέσα και στη φάση του δεύτερου γκολ με το δοκάρι που είχε. Είναι γεννημένος γκολτζής, είναι ένας χαρισματικός επιθετικός και το πείσμα του στο να ανταπεξέλθει σε δύο τραυματισμούς συνεχόμενους, δύο χιαστούς, σήμερα του έδωσε το δικαίωμα να δείξει ποιος είναι έστω και κάποια δείγματα από την κλάση του. Και ναι είναι στο πλάνο της επόμενης ημέρας ο Κόντε».

 

Σχολιασμος