Με Παντελάκη και Τσιντώτα η προπόνηση στο «Ζωσιμάδες» (video+photos)

11.05.2023 Αναγνώστηκε 982 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με όλους τους παίκτες παρόντες συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Ζωσιμάδες» για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για την 7η και τελευταία αγωνιστική των Play Out.

Με Παντελάκη και Τσιντώτα η προπόνηση στο «Ζωσιμάδες»  (video+photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ο 43χρονος προπονητής του ΠΑΣ είδε σήμερα στο να μπαίνουν κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης τόσο ο Νώντας Παντελάκης ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του (αιμάτωμα) από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης όσο και ο Παναγιώτης Τσιντώντας ο οποίος είχε υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στο ματς με τον Ιωνικό και οι προβλέψεις ήταν ότι θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς ωστόσο ο Τσιντώντας τους διέψευσε όλους και είναι έτοιμος αν και εφόσον κληθεί από το τεχνικό επιτελείο να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας.

P6240578

Ο πονοκέφαλος λοιπόν για τον Στάικο είναι ευχάριστος αφού εκεί που προβληματίζονταν ποιοι παίκτες θα αντικαταστήσουν τους τραυματίες τώρα προβληματίζεται ποιους παίκτες θα αφήσει εκτός αποστολής.

Η σημερινή προπόνηση είχε ομαδική αμυντική τακτική σε επιθετικό πρέσινγκ με την προπόνηση να ξεκινάει με ενεργοπαθητική μορφή 11 εναντίον 11, στη συνέχεια ακολούθησε παιχνίδι με ζώνη 11 εναντίον 10 και στο τέλος είχε παιχνίδι 11 εναντίον 11.

Όσον αφορά τις αλλαγές που σκέφτεται να κάνει ο Στάικος τουλάχιστον από αυτά που έδειξε σήμερα έχουν «κλειδώσει» ο Μπορταγκαράι αντί του Παντελάκη, ο Ράντου αντί του Πήλιου και ο Κόντε αντί του Μπάλαν.

Από εκεί και πέρα ο Στάικος δοκίμασε σχήματα με τους Καραχάλιο, Ριένστρα να έχουν πολλές πιθανότητες να είναι στο βασικό σχήμα.

Η προετοιμασία του ΠΑΣ θα ολοκληρωθεί αύριο στις 11 στο ΠΕΑΚΙ και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει οδικώς για τη Λιβαδειά.

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος