Κάλεσμα ενόψει του φιλικού με τους βετεράνους (video)

11.05.2023 Αναγνώστηκε 706 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Κάλεσμα στους Γιαννιώτες φιλάθλους ενόψει της φιλικής αναμέτρησης μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και των βετεράνων της ομάδας απηύθυναν σήμερα το μεσημέρι στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε οι κ.κ. Κώστας Πεδιαδιτάκης, Δημήτρης Κλείτσας και Αιμίλιος Νέος.

Κάλεσμα ενόψει του φιλικού με τους βετεράνους (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Στις δηλώσεις ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Κώστας Πεδιαδιτάκης ανέφερε τα εξής:

«Να σας ευχαριστήσουμε όλους που ήρθατε σήμερα. Βρισκόμαστε εδώ μετά από πρόσκληση των βετεράνων προς την ομάδα του ΠΑΣ για να διεξαχθεί ένα φιλικό παιχνίδι επίδειξης αρχικά με σκοπό να ευχαριστήσουμε την ομάδα για τη φετινή της πορεία και τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή για αυτά που προσφέραμε φέτος στην ομάδα και να γίνει μία γιορτή για να βρεθεί ο κόσμος κοντά και στις δύο ομάδες. Η ομάδα των βετεράνων έχει προσφέρει πάρα πολλά οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε ένα παιχνίδι για να βρεθούμε και να πανηγυρίσουμε αλλά παράλληλα θεωρούμε ότι είναι ευθύνη μας να βοηθήσουμε ένα οπαδό μέλος της οικογένειας του ΠΑΣ ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει την ανάγκη μας και οφείλουμε όλοι να συμπαρασταθούμε, Δεν θα αναφέρουμε το όνομα του γιατί δεν είναι ωραίο να ανακυκλώνεται συνέχεια, όλοι ξέρουμε για ποιο παιδί μιλάμε και τα υπόλοιπα θα τα πούμε την Τετάρτη σε αυτή τη μικρή γιορτή που θα οργανώσουμε. Θέλουμε όλο τον κόσμο να έρθει, η είσοδος θα είναι δωρεάν, θέλουμε όλα τα παιδιά της πόλης να έρθουν στο γήπεδο να μας χειροκροτήσουν, να βγάλουμε φωτογραφίες και να δημιουργήσουμε ωραίες αναμνήσεις στο «Ζωσιμάδες» ».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των βετεράνων Δημήτρης Κλείτσας ανέφερε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ που αμέσως ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας για να γίνει αυτό το παιχνίδι για να βοηθήσουμε αυτό το παιδί που έχει την ανάγκη μας. Θέλουμε να είναι ένας αγώνας μεγάλης χαράς για εμάς, να γιορτάσουμε μέσα στο γήπεδο με τα παιδιά αυτά που κατάφεραν να μείνει η ομάδα στην κατηγορία και να έχουν πάντα πετυχημένες παρουσίες. Θέλουμε να χαρούμε όλοι μαζί μέσα στο γήπεδο και όσα παιδιά έρθουν να χαρούν και αυτά»

Τέλος ο Γραμματέας των βετεράνων Αιμίλιος Νέος τόνισε τα εξής:

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που βρίσκεται για μια ακόμη φορά κοντά μας. Οι βετεράνοι του ΠΑΣ Γιάννινα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της ομάδας. Είναι υποχρέωση μας όταν κάποιο μέλος της οικογένειας του ΠΑΣ έχει ανάγκη να είμαστε αρωγοί. Με αυτή την ευκαιρία θα δώσουμε αυτόν τον αγώνα επίδειξης με την ΠΑΕ και θέλουμε όλοι οι φίλαθλοι να έρθουν και να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια, να έρθουν παιδιά από τις ακαδημίες και όλοι να είμαστε εκεί σε μία μέρα χαράς για το ποδόσφαιρο. Να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και όσους παίκτες αγωνιστούν σε αυτό το παιχνίδι και όλοι μαζί να γιορτάσουμε μία ωραία ημέρα».

P6240722

Σχολιασμος