Μαχητές με τσαμπουκά για τη νίκη με ΟΦΗ

29.03.2023 Αναγνώστηκε 719 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση του Σαββάτου (1/4-19:30) με τον ΟΦΗ στο «Ζωσιμάδες» για τη 2η αγωνιστική των play out.

Μαχητές με τσαμπουκά για τη νίκη με ΟΦΗ
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Είναι ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της φετινής χρονιάς για τη γιαννιώτικη ομάδα και ίσως αυτό που θα κρίνει κατά πολύ την περαιτέρω πορεία της ομάδας στα play out.

Η εμφάνιση που έκαναν οι ποδοσφαιριστές στο πρώτο παιχνίδι με τη Λαμία απαγορεύεται δια ροπάλου να επαναληφθεί και σε αυτό το κομμάτι θα πρέπει ο Θανάσης Στάικος να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα δίνοντας στους παίκτες του να καταλάβουν ότι το ματς του Σαββάτου θα κριθεί στη πόσο δυνατά θα μπουν οι ίδιοι και να δείξουν στον αντίπαλο ότι κουμάντο σε αυτό το ματς θα κάνει ο ΠΑΣ.

Είναι ένα παιχνίδι που θα πρέπει οι παίκτες να βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά, να παίξουν με τσαμπουκά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο ΠΑΣ θα στερηθεί των υπηρεσιών των Παντελάκη, Καραχάλιου ωστόσο ο Στάικος θα έχει στη διάθεση του τον Νίνη ο οποίος στη σημερινή προπόνηση έβγαλε όλο το πρόγραμμα, ενώ Ροσέρο, Παμλίδης και Μπιλμπάο είναι και αυτοί έτοιμοι για αυτό το κρίσιμο παιχνίδι. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λέο που έχει ακόμη ενοχλήσεις και θα πρέπει να είναι 100% έτοιμος για να μπορέσει να τον πάρει ο Στάικος στην αποστολή για το παιχνίδι και αυτό θα το δείξει η αυριανή προπόνηση.

Το σημερινό πρόγραμμα μετά την προθέρμανση, περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής και παιχνίδια με εστίες και στο τέλος έγιναν αγωνιστικά παιχνίδια μικρού χώρου 5 εναντίον 5.

Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 11 στο ΠΕΑΚΙ ενώ την Παρασκευή η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με την τελευταία προπόνηση που θα γίνει το μεσημέρι (16:00).

Θέλει τον κόσμο δίπλα του

Μπορεί να υπάρχει απογοήτευση στους φιλάθλους για την φετινή πορεία της ομάδας ωστόσο η αγάπη τους για την ομάδα είναι δεδομένη και το δείχνουν σε κάθε παιχνίδι και με όποιο τρόπο μπορούν.

Το Σάββατο η ομάδα χρειάζεται την στήριξη τους, τις φωνές τους και την ώθηση τους ώστε να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει που δεν είναι άλλο από τη νίκη. \

Για το ματς με τον ΟΦΗ η ΠΑΕ έχει βάλει γενική είσοδο 10 ευρώ ώστε να πάει όσο περισσότερος κόσμος μπορεί στο γήπεδο να στηρίξει τους παίκτες και τον προπονητή στην προσπάθεια που κάνουν για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Σχολιασμος