Ξεκίνησε η προετοιμασία για ΟΦΗ

27.03.2023 Αναγνώστηκε 603 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το διήμερο ρεπό που είχαν το Σαββατοκύριακο και ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου (1/4-19:30) στο «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο τον ΟΦΗ για τη 2η αγωνιστική των play out.

Ξεκίνησε η προετοιμασία για ΟΦΗ
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Μαζί με τους ποδοσφαιριστές επέστρεψε και ο Θανάσης Στάικος ο οποίος έλειπε την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα όπου παρακολούθησε τη σχολή για το δίπλωμα UEFA Pro και η χθεσινή προπόνηση έγινε υπό την επίβλεψη του.

Στο γιαννιώτικο στρατόπεδο τα βλέμματα όλων είναι στο ματς με τον ΟΦΗ αφού μετά την ήττα στη Λαμία δεν χωράει άλλη απώλεια βαθμών αλλιώς θα δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα για την υπόθεση παραμονής.

Ο ΟΦΗ μπορεί να έχει μια βαθμολογική άνεση αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα έρθει για τουρισμό στα Γιάννενα και μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει τη ζημιά στον ΠΑΣ οπότε χρειάζεται μεγάλη προσοχή και προσήλωση για το πώς θα τον αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ομαδική επιθετική τακτική. Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Μορέιρα και Λώλης Α., ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν και σήμερα οι Καραχάλιος, Παντελάκης και Νίνης με τον Θανάση Στάικο να ελπίζει ότι κάποιον από αυτούς θα μπορεί αν τον έχει στη διάθεση του για το ματς με τον ΟΦΗ. Ο Κόντε έβγαλε το χθεσινό πρόγραμμα αλλά με ιδιαίτερη προσοχή ενώ απών ήταν ο Λέο ο οποίος θα μπει στις προπονήσεις από Τετάρτη χωρίς όμως να υπάρχει κάτι ανησυχητικό από πλευράς τραυματισμού για τον παίκτη.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί στο ΠΕΑΚΙ.

Σχολιασμος