Πήρε μπροστά στο δεύτερο μέρος, η Κ 17 3-0 τη Λαμία (photos)

25.03.2023 Αναγνώστηκε 610 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά από ένα άσφαιρο πρώτο ημίχρονο η Κ 17 του ΠΑΣ Γιάννινα έβαλε μπροστά της μηχανές στο δεύτερο μέρος και πέτυχε τρία γκολ απέναντι στη Λαμία παίρνοντας τη νίκη με 3-0.

Πήρε μπροστά στο δεύτερο μέρος, η Κ 17 3-0 τη Λαμία (photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Η γιαννιώτικη ομάδα με αυτή τη νίκη παραμένει γερά μέσα στο παιχνίδι της διεκδίκησης της 2ης θέσης που οδηγεί στο Final-4.

Όπως είπαμε στο πρώτο μέρος δεν είδαμε κάτι το ιδιαίτερο με τον ΠΑΣ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να έχει πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων.

Ωστόσο στο 18΄ο Μυρόγλου από δεξιά έκανε ωραία προσπάθεια γύρισε στον Βλάχο, σουτ του τελευταίου πάνω στα σώματα, νέο σουτ του Λούπα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας της Λαμίας.

Στο δεύτερο μέρος η Κ 17 μπήκε φουριόζα και στο 50΄ άνοιξε το σκορ όταν ο Μυρόγλου έκανε τη σέντρα και ο Βλάχος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

P5990307

Αυτό το γκολ έλυσε τα πόδια των παικτών του Γιάννη Λώλη και στο 63΄διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν ο Πλασκασοβίτης πέρασε την μπαλιά στον Αραβανή που βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

Δύο λεπτά αργότερα ο Αραβανής με σουτ έκανε το 3-0.

Ο ΠΑΣ στο 83΄είχε δοκάρι με δυνατό σουτ του Πλασκασοβίτη.

Στο 92΄ο Φωλιάς έκανε τρομερή διπλή απόκρουσε στα σουτ των Πλασκασοβίτη και Βάσση.

P5990461

Διαιτησία: Βλάχος (Γεωργίου Χ.-Διαμαντόπουλος).

ΠΑΣ Γιάννινα: Μάντζιος, Ρίζος (74΄Βάρφης), Σκαμνέλος, Ντώνος, Ναυρόζογλου, Μυρόγλου, Κόντος (80’ Βασιλείου), Αραβανής (74΄ Καλαμπόκης), Βλάχος (77΄Κατσαούνος), Πλασκασοβίτης, Λούπας (80’ Τσες).

Λαμία: Φωλιάς, Μπαρτολίνι, Σκαρλάτος, Καθάργιος, Χατζηιωάννου, Γυφτομήτρος, Ηλιόπουλος, Κανάτσι, Τσιάκας, Καψής, Καλόγηρος.

Σχολιασμος