Στο Ηράκλειο η Κ 19, με Λαμία εντός η Κ 17

25.03.2023 Αναγνώστηκε 256 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για τα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα όπου η Κ 19 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΟΦΗ και η Κ 17 στο "Στάθης Τσσνακτσής" τη Λαμία με ώρα έναρξης και των δύο αγώνων στις 15:00.

Στο Ηράκλειο η Κ 19, με Λαμία εντός η Κ 17
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Σε εξ’ αναβολής παιχνίδι η Κ 19 του ΠΑΣ Γιάννινα ταξίδεψε στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει σήμερα στις 3 μ.μ τον ΟΦΗ στο  Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Με δεδομένο ότι η ανδρική ομάδα δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο Χρήστος Αγγέλης θα έχει στη διάθεσή του και τους επαγγελματίες νεαρούς παίκτες. Ο ΟΦΗ είναι 7ος με 32 βαθμούς και ο  ΠΑΣ 8ος με 31 και οι δυο ομάδες έχουν κίνητρο να κυνηγήσουν μία θέση στην πρώτη πεντάδα  στις αγωνιστικές που απομένουν. Διαιτητής θα είναι ο Ρωμανός-Ιωάννης Κυριακής και βοηθοί του οι Αργύρης Σιγανός και Εμμανουήλ Καφεσάκης, όλοι της ΕΠΣ Λασιθίου.

Με τη ψυχολογία ανεβασμένη στα ύψη μετά το διπλό στον Βόλο, η Κ 17 υποδέχεται σήμερα στις 3 μ. μ τη Λαμία στο «Στ. Τσανακτσής» με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει κοντά στη 2η και 3η θέση του πρωταθλήματος. Διαιτητής θα είναι ο Γεώργιος Βλάχος της ΕΠΣ Γρεβενών. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Χαράλαμπος Γεωργίου και Διονύσης Διαμαντόπουλος της ΕΠΣ Ηπείρου.

 

Σχολιασμος