Τσάβος: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πρώτο μέρος»

19.03.2023 Αναγνώστηκε 396 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στην έλλειψη συγκέντρωσης στο πρώτο μέρος απέδωσε την ήττα του ΠΑΣ στη Λαμία ο Άγγελος Τσάβος. Ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα των Γιαννιωτών χαρακτήρισε ευκαιρία το παιχνίδι με τον ΟΦΗ για επιστροφή στις νίκες, ευχόμενος να έχουν γυρίσει και οι παίκτες που λείπουν λόγω τραυματισμών.

Τσάβος: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πρώτο μέρος»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγελου Τσάβου:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε δύσκολες συνθήκες. Αυτό που μας στοίχισε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ήταν ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεχθήκαμε δύο γκολ».

Για το αν ο ΠΑΣ δεν παρουσιάστηκε έτοιμος ψυχολογικά για τα play out: «Θέλαμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που είχαμε στη διάρκεια του πρωταθλήματος και να μπορέσουμε να πάρουμε ότι μπορούσαμε από το παιχνίδι. Δεν έγινε αυτό με τη Λαμία. Συνεχίζουμε».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και αν είναι ευκαιρία να επιστρέψει ο ΠΑΣ στις νίκες: «Είναι μια καλή ευκαιρία. Παίζουμε στην έδρα μας όπου είμαστε πολύ δυνατοί εκεί μέσα και με την παρουσία του κόσμου μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ευελπιστούμε να έχουμε και τους παίκτες που είναι τώρα τραυματίες μαζί μας και να είμαστε όλοι μια ομάδα».

Για το αν σκέφτονται οι παίκτες ότι μπορεί να μπλέξει η ομάδα σε περιπέτειες αν δεν είναι σοβαρή στα υπόλοιπα παιχνίδια: «Και εμείς το ίδιο σκεφτόμαστε. Όμως πρώτα από όλα σκεφτόμαστε να είμαστε καλοί μέσα στο γήπεδο, να δείχνουμε μία εικόνα καλή και συγκεντρωμένη και τα αποτελέσματα θα έρθουν»

Σχολιασμος