Βόκολος: «Η νίκη ανήκει στους παίκτες μου»

18.03.2023 Αναγνώστηκε 387 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Τους ποδοσφαιριστές του για το σθένος και τη μεγάλη προσπάθεια ευχαρίστησε στις δηλώσεις του ο Λεωνίδας Βόκολος. Ο προπονητής της Λαμίας δήλωσε συγκινημένος από τους παίκτες του και τη συμπαράσταση του κόσμου της Λαμίας στην ομάδα του. 

Βόκολος: «Η νίκη ανήκει στους παίκτες μου»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Βόκολου:

«Θέλω να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας. Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτά τα παιδιά, έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια, μείναμε στο τέλος και με εννιά παίκτες και πραγματικό το σθένος και η προσπάθεια που έδειξαν πραγματικά με αφήνει συγκινημένο. Τους ανήκει ολοκληρωτικά αυτή η πρώτη νίκη στο μίνι τουρνουά αλλά σαφώς δεν έχει τελειώσει τίποτα. Από αύριο κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας μια διακοπή δύο εβδομάδων να μπορέσουμε να μαζευτούμε και να δουλέψουμε λίγο περισσότερο για να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε ακόμη έξι τελικούς».

Για το τι είπε στους παίκτες του όταν τελείωσε το παιχνίδι: «Τους ευχαρίστησα και τους είπα ότι θα πρέπει να χαιρετήσουν αυτόν τον κόσμο που είναι δίπλα μας και πραγματικά είναι ο 12ος παίκτης. Ευχαριστώ πολύ και τον κόσμο που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια».

Για το τι κουμπί πάτησε και άλλαξε η κατάσταση στην ομάδα: «Δεν υπάρχουν κουμπιά και μαγικά ραβδιά. Υπάρχει αρκετή δουλειά, σοβαρότητα, συγκέντρωση και υπάρχουν αυτοί οι ποδοσφαιριστές. Όταν έχεις αυτούς τους ποδοσφαιριστές τα λόγια περιττεύουν»

Σχολιασμος