Στάικος: «Η απόσταση μειώθηκε, κίνδυνος αν δεν επανέλθουμε»

18.03.2023 Αναγνώστηκε 644 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στεναχωρημένος από την ήττα και τον ανορθόδοξο τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι ο Θανάσης Στάικος. Ο προπονητής των Γιαννιωτών έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου προς τους παίκτες του καθώς αν η ομάδα δεν επανέλθει στις καλές εμφανίσεις θα κινδυνέψει με υποβιβασμό καθώς η απόσταση μειώθηκε.

Στάικος: «Η απόσταση μειώθηκε, κίνδυνος αν δεν επανέλθουμε»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Στάικου ήταν:

«Η Λαμία ήταν περισσότερο αποφασιστική στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί με 2-0. Αυτό δυσκόλεψε τις προσπάθειες τις δικές μας να ανατρέψουμε την κατάσταση. Φυσικά δεν είχαμε καλή εικόνα, δεν είχαμε καθαρό μυαλό και ούτε ορθόδοξο τρόπο για να επανέλθουμε στο παιχνίδι. Εφόσον η Λαμία έμεινε με 10 παίκτες εκεί λίγο προσπαθήσαμε, κάναμε 1-2 ευκαιρίες, όμως δεν δικαιούμασταν τίποτα από το σημερινό παιχνίδι. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πλέον μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι η ομάδα θα παλεύει για να σωθεί, όπως παλεύει ο ΠΑΣ Γιάννινα από την αρχή της χρονιάς».

Για τα 10 παιχνίδια χωρίς νίκη και την ευκαιρία στον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Θα δουλέψουμε τις δύο εβδομάδες της διακοπής πολύ σκληρά, όπως δουλεύουμε από την αρχή της χρονιάς και θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να μείνουμε στην Super League».

Για το αν έχει μπλέξει η ομάδα σε περιπέτειες υποβιβασμού: «Οι διαφορές πλέον δεν είναι μεγάλες και η απόσταση δεν είναι μεγάλη, αλλά αν δεν επανέλθουμε σε νίκες και σε ανάλογη εικόνα για να παίρνουμε νίκες, τότε ναι θα έχουμε πρόβλημα».

Σχολιασμος