Προκλητικό σουλάτσο Γκαγκάτση στον αγωνιστικό χώρο (video)

26.02.2023 Αναγνώστηκε 1674 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Από το ταρτάν του γηπέδου παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης προσπαθώντας να επηρεάσει καταστάσεις, ενώ άνοιξε ουκ ολίγες φορές διάλογο με την κερκίδα όντας προκλητικός και ερειστικός. 

Προκλητικό σουλάτσο Γκαγκάτση στον αγωνιστικό χώρο (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ το πρώτο ημίχρονο το είδε από τα δημοσιογραφικά ωστόσο στη ανάπαυλα κατέβηκε στα αποδυτήρια και εν συνεχεία μόλις ξεκίνησε το δεύτερο μέρος βγήκε και πήγε προς την πλευρά που είναι το ασθενοφόρο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Ο κ. Γκαγκάτσης παρότι είχε διαπίστευση κάτι που φαίνεται και στα βίντεο δεν μπορούσε να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο αφού δεν ήταν δηλωμένος στο Φ.Α. Η ανοχή των παρατηρητών της Super League ξεπέρασε τα όρια αφού ουκ ολίγες φορές ο κ. Γκαγκάτσης αντιδρούσε στις αποφάσεις του διαιτητή Ευαγγέλου.

Οι φωνές του κόσμου προς τον παρατηρητή τον ανάγκασαν να τους κάνει νόημα ότι το έχει δει και θα το γράψει (αναμένουμε να δούμε αν θα κληθεί σε απολογία) στην έκθεση του.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο συνοδός-σωματοφύλακας του κ. Γκαγκάτση είχε διαπληκτισμό με φιλάθλους στην κερκίδα μπροστά στα μάτια της Αστυνομίας.

Αναμένουνε τις εκθέσεις των παρατηρητών για να διαπιστώσουμε αν έχουν καταγραφεί όλα τα γεγονότα ή το πέρασαν στο ντούκου.

Σχολιασμος