Πήλιος: «Έχουμε αυτοπεποίθηση, καλή ψυχολογία και παίρνουμε τα αποτελέσματα»

26.02.2023 Αναγνώστηκε 352 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ένα ακόμη πολύ καλό παιχνίδι έκανε χθες ο νεαρός παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα Σταύρος Πήλιος. Ο αριστερός αμυντικός οπισθοφύλακας της γιαννιώτικης ομάδας στις δηλώσεις του στάθηκε στο ότι ο ΠΑΣ έχει ανεβασμένη την ψυχολογία του, έχει αυτοπεποίθηση και για αυτό έρχονται τα αποτελέσματα.

Πήλιος: «Έχουμε αυτοπεποίθηση, καλή ψυχολογία και παίρνουμε τα αποτελέσματα»
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Αναλυτικά:

Για την εμπιστοσύνη που δείχνει στους νεαρούς παίκτες ο Στάικος: «Ναι, φαίνεται αυτό ο προπονητής μας εμπιστεύεται και με την περίπτωση την δική μου και με του Αλέξανδρου Λώλη. Έχουμε νεαρά παιδιά, θέλουμε να αποδεικνύουμε και εμείς ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε τέτοια παιχνίδια και χαιρόμαστε πολύ που ο προπονητής μας μας δίνει αυτές τις ευκαιρίες και τον βγάζουμε ασπροπρόσωπο».

Για την πίεση που δέχθηκε η άμυνα από τον ΠΑΟΚ και πως ανταπεξήλθε ο ΠΑΣ: «Είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας. Η ομάδα έχει δέσει πάρα πολύ σχετικά με τον πρώτο γύρο. Όσο για τις ευκαιρίες του ΠΑΟΚ, είχε το δοκάρι και μια στο πρώτο ημίχρονο αλλά ουσιαστικά δεν απειληθήκαμε τόσο πολύ. Η άμυνα μας ήταν πολύ καλή και ο Τσιντώτας που κράτησε το μηδέν μας βοήθησε πολύ. Η ομάδα αρχίζει και παίρνει αυτοπεποίθηση, ψυχολογία και έρχονται τα καλά αποτελέσματα με αυτές τις ομάδες».

Για το αν εννοεί τα παιχνίδια με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ: «Ναι εννοείται. Είναι μεγάλα αποτελέσματα, κόβεις βαθμούς από μεγάλες ομάδες αλλά και εμείς θέλουμε να δείχνουμε ότι είμαστε ανταγωνιστική ομάδα και ο ΠΑΣ Γιάννινα πάντα έτσι ήταν και αυτό πλέον φαίνεται μέσα στο γήπεδο»

Για τη συνέχεια: «Δεν εφησυχάζουμε καθόλου, θέλουμε σε κάθε παιχνίδι τη νίκη ωστόσο είναι σημαντικό το ότι δεν χάνουμε και κάποια στιγμή θα έρθει και η νίκη. Φαίνεται ότι με αυτά τα αποτελέσματα η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί κάτι και αυτό το δείχνουμε και μέσα στο γήπεδο»,

Σχολιασμος