Λουτσέσκου «Στην Ελλάδα το VAR γαμ..ει τον ΠΑΟΚ»

25.02.2023 Αναγνώστηκε 360 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στον δικό του κόσμο φάνηκε να βρίσκεται για μια ακόμη φορά ο προπονητής του ΠΑΟΚ  Ραζβάν Λουτσέσκου ο οποίος στις δηλώσεις του ανέφερε ότι το VAR στην Ελλάδα είναι μόνο για να γαμ...ει τον ΠΑΟΚ αναφερόμενος στη φάση που ζητάει ο ΠΑΟΚ πέναλτι σε χέρι του Πήλιου.

Λουτσέσκου «Στην Ελλάδα το VAR γαμ..ει τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά:

«Παιδιά το πράγμα είναι πολύ απλό, το VAR είναι εδώ για να διορθώνει τα λάθη των διαιτητών. Μέχρι τώρα το VAR στην Ελλάδα είναι μόνο για να γαμ…ει τον ΠΑΟΚ (just to fuck PAOK)! Συγνώμη, αλλά έτσι είναι η κατάσταση. Το ποδόσφαιρο έγινε με κανόνες. Αν είναι πέναλτι, είναι πέναλτι, αν είναι οφσάιντ είναι οφσάιντ. Για μας δεν υπάρχει ούτε πέναλτι ούτε οφσάιντ. Χάσαμε 4 βαθμούς σε δύο ματς με λάθη. Ο σεβασμός στο ποδόσφαιρο είναι οι κανόνες. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει σεβασμός στους κανόνες και στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει μία τρίτη κατηγορία, να γα…νε τον ΠΑΟΚ. Η μοναδική χώρα του κόσμου στην οποία ένα πρωτάθλημα κλάπηκε και δόθηκε σε μία άλλη ομάδα. Δεν ξέρω άλλη χώρα να έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Ενδεχομένως πρέπει να φέρουμε τους σούπερμαν, αλλά δεν μπορούμε. Έχουμε ποδοσφαιριστές που κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Άλλες φορές είναι καλοί, άλλες κακοί, αλλά υπάρχουν κανόνες που πρέπει να γίνονται σεβαστοί. Όταν το χέρι είναι ψηλά και βρίσκει η μπάλα είναι πέναλτι».

Για το πώς εξηγεί τη διαφορά εικόνας που είχε ο ΠΑΟΚ από ημίχρονο σε ημίχρονο: «Χάσαμε το α’ ημίχρονο είναι σαφές, αλλά είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Κάνοντας και κάποιες αλλαγές στη σύνθεση είναι φυσιολογικό τα επίπεδα συγκέντρωσης να μην είναι ίδια. Πρέπει να σκοράρεις σε τέτοια ματς όταν έχεις ευκαιρίες, αν δεν το κάνεις τότε τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα. Στο β’ παίξαμε διαφορετικά, είχαμε την υπεροχή, ο αντίπαλος βρισκόταν πολύ πίσω στο γήπεδο. Είδα τις φάσεις του παιχνιδιού πριν έρθω στη συνέντευξη, είχαμε 4 μεγάλες ευκαιρίες, δεν τα καταφέραμε να σκοράρουμε, δεν κερδίσαμε και μέσα σ’ όλα υπάρχει μία απόφαση που δεν έγινε σεβαστός ο κανόνας για τον ΠΑΟΚ»

Για τη χρησιμοποίηση του Φελίπε και το σκεπτικό της: «Είναι απλό, έχουμε έναν ημιτελικό την Τετάρτη, οπότε έπρεπε να ανοίξουμε το ροτέισον για να μη βασιζόμαστε μόνο σε 12 παίκτες, γιατί έρχονται απαιτητικά παιχνίδια. Είχε καλή διάθεση στην προπόνηση, ήταν έτοιμος και αυτή ήταν η λογική».

Για την απουσία του Ολιβέιρα και αν κέρδισε τον Τζίμα: «Δεν είναι κάτι σοβαρό, προπονήθηκε με μια μικρή ενόχληση χθες, μετά τη μαγνητική αποφασίσαμε να είναι εκτός και στο επόμενο ματς. Ο Τόμας παρότι ήταν άρρωστος δεν προπονήθηκε, ήρθε μαζί μας και στο ξενοδοχείο δεν ήταν πολύ καλά, αλλά σήμερα έκανε μεγάλη προσπάθεια να ισορροπήσει την απουσία. Κάποια πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και πρέπει να τα διαχειριστούμε. Για τον Τζίμα ας είμαστε ήρεμοι, είναι 17 ετών, να έχουμε υπομονή. Έχει μία διετία να εκπαιδευτεί, να βελτιωθεί, άλλο η Β’ ομάδα άλλο η πρώτη. Σήμερα κρίναμε ότι μπορούσε γιατί ο ΠΑΣ ήταν πίσω στο γήπεδο. Ήταν μια καλή στιγμή γι’ αυτόν να αγωνιστεί».

Σχολιασμος