Κυριάκος: «Αντί για VAR έπρεπε να φέρουμε ρομπότ»

25.02.2023 Αναγνώστηκε 519 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου τον λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος ο οποίος καταφέρθηκε εναντίον του διαιτητή Ευαγγέλου εστιάζοντας τα παράπονα του στη φάση του 37΄όπου ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Πήλιου με τον Τσακαλίδη που ήταν στο VAR να μην φωνάζει τον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης.

Κυριάκος: «Αντί για VAR  έπρεπε να φέρουμε ρομπότ»
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ο κ.Κυριάκος τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που σκίστηκε να φέρει το VAR στην Ελλάδα αλλά όπως είπε αντί για αυτό έπρεπε να φέρουν ρομπότ

Αναλυτικά:

«Πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου θέλω να πω εγώ κάτι γιατί αρέσκονται οι προσωπικές επιθέσεις στον προπονητή μας από ένα σύστημα που δεν θέλει να ακούσει την ουσία των όσων λέει αλλά θέλει να πλήξει τον προπονητή μας. Έχουμε κάνει τεράστια χοντράδα και λάθος όλοι εμείς που παλέψαμε να έρθει το VAR στην Ελλάδα, ρομπότ έπρεπε να ζητήσουμε να έρθουν. Δεν είναι δυνατόν για ακόμα μία φορά μετά από αυτό που είδαμε στην Τρίπολη, η φάση του 37΄, ο VARιστας μία δουλειά έχει να κάνει, δεν έχει να κάνει δέκα, να βλέπει τις φάσεις, να μην έχει φωνάξει τον διαιτητή να δει τη φάση και ας δώσει ότι θέλει ο διαιτητής. Εμείς σεβόμαστε τις διαιτητικές αποφάσεις. Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που έχει να κάνει μία δουλειά και αυτή τη δουλειά την έχει επειδή εμείς σκιστήκαμε να φέρουμε το VAR στην Ελλάδα, να μη φωνάζει τον διαιτητή να δει αυτή τη φάση. Δεν είναι πλέον λάθη αυτά, θα σταματήσουν να ορίζονται πλέον διαιτητές στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, τιμωρούνται εκ των υστέρων. Και επειδή σας τα λέει ένας άνθρωπος που τιμάει το ψωμί που τρώει στην Ελλάδα και να αλλάξουν μερικά πράγματα, είναι το εύκολο θύμα να δέχεται τις επιθέσεις, από εδώ και πέρα θα έχουν να κάνουν με τον ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα και με νόμιμες ενέργειες. Φυσικά αυτό έχει φτάσει στο σημείο στην Ελλάδα να θεωρείται αδυναμία, αλλά εμείς μόνο νόμιμα κινούμαστε με τους διαιτητές και πάντα εκ των υστέρων βρίσκουμε το δίκιο μας. Μετρήστε εσείς πόσοι διαιτητές έχουν τιμωρηθεί μετά από παιχνίδια του ΠΑΟΚ».

Σχολιασμος