Στάικος: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

25.02.2023 Αναγνώστηκε 395 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στη σύντομη δήλωσή του, ο προπονητής Θανάσης Στάικος δήλωσε πώς είναι περήφανος για τους παίκτες του που μέσω δυσκολιών έβγαλαν πάθος και προσωπικότητα και πήραν έναν σημαντικό βαθμό.

Στάικος: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Αναλυτικά:

Για το εάν ο ΠΑΣ είναι θιασώτης του φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι:«Ναι αν δεν κερδίζεις τουλάχιστον βέβαια να μη χάνεις. Σήμερα δεν μπορώ αν το πω έτσι ακριβώς, τακτικά και αγωνιστικά δεν θέλω να πω για το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είχε κατοχή στο δεύτερο ημίχρονο, είχε κάποιες φάσεις, το δοκάρι κυρίως η πιο μεγάλη φάση και ο Τσιντώτας που έβγαλε κάποιες φάσεις. Πραγματικά είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί μέσω πολλών αντιξοοτήτων οι παίκτες πέρα από τραυματισμό που προέρχονταν έδειξαν πάθος, ματς με τακτική προσέγγιση. Παίξαμε με πέντε παίκτες κάτω των 22 ετών και συνεχίζουμε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια».

Για το μπλόκο που έστησε απέναντι στους τέσσερις μεγάλους: «Όπως με την ΑΕΚ, έτσι και με τον ΠΑΟΚ πετύχαμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα της φετινής σεζόν, αναμφίβολα μία καλή ομάδα με πολλές λύσεις. Οι παίκτες έβγαλαν προσωπικότητα, πάθος και φτάσαμε σε ένα βαθμό που αν και θέλουμε νίκες δεν είναι πάντα εφικτό και μέσω πολλών δυσκολιών και δύσκολων καταστάσεων στο ματς».

«»

Σχολιασμος