Ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό (video+photos)

07.02.2023 Αναγνώστηκε 639 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ματς-κατηγορία είναι αυτό που θα δώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα το ερχόμενο Σάββατο (11/2-20:00) στο «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο τον Ιωνικό.

Ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό (video+photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ο ΠΑΣ μετά την ισοπαλία στο Ηράκλειο έχει στραμμένη όλη την προσοχή του σε αυτό το παιχνίδι στο οποίο εφόσον πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα, αν όχι το μεγαλύτερο, για την παραμονή του στην κατηγορία. Η γιαννιώτικη ομάδα βρίσκεται σε ένα καλό για αυτή φεγγάρι και αυτό άλλωστε το δείχνει και ο βαθμολογικός πίνακας όπου σε οκτώ παιχνίδια έχει πάρει 11 βαθμούς ( νίκη με ΑΕΚ, Λεβαδειακό, ισοπαλία με Ολυμπιακό, Λαμία, ΟΦΗ, Ατρόμητο, Παναιτωλικό και μόλις μία ήττα από Παναθηναϊκό).

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ιωνικό ξεκίνησε σήμερα το πρωί στο ΠΕΑΚΙ με πολικές θερμοκρασίες. Την Δευτέρα το πρόγραμμα για όσους αγωνίστηκαν στον ΟΦΗ είχε αμυντική παθητική τακτική και για τους υπόλοιπους αγωνιστικά παιχνίδια 7 εναντίον 7.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε επιθετική τακτική με passing game, στη συνέχεια είχε παιχνίδι κατοχής με ζώνη και τακτικό παιχνίδι με ζώνης και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδι 11 εναντίον 11.

Ο Θανάσης Στάικος στο παιχνίδι του Σαββάτου δεν θα έχει στη διάθεση του τον Παντελάκη που αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και το κενό στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να καλύψει ο Μάκης Μπακαδήμας ο οποίος είχε κάνει καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ως αντικαταστάτης του Εραμούσπε. Η απουσία του Παντελάκη και η συμμετοχή του Μπακαδήμα στο βασικό σχήμα θα φέρει για πρώτη φορά στην αποστολή και τον Ουρουγουανό Χερόνιμο Μπορταγκαράι μιας και ο Στάικος δεν έχει άλλον παίκτη στη θέση αυτή ως αναπληρωματικό.

Ο Καραχάλιος μπορεί να έσφιξε τα δόντια και να αγωνίστηκε στο Ηράκλειο ωστόσο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν προπονήθηκε χθες και σήμερα ωστόσο από την Τετάρτη αναμένεται να μπει σε κάποια κομμάτια της προπόνησης και την Πέμπτη θα ακολουθήσει όλο το πρόγραμμα.

Ο Τζίνο μαζί με τον Νίνη έβγαλαν κομμάτια της σημερινής προπόνησης και από αύριο θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Ροσέρο ακόμη κάνει ατομικό και από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει τις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα οπότε θα προλάβει να αγωνιστεί σε κάποιο από τα τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και θα είναι έτοιμος για τα play out.

Απόντες ήταν οι τραυματίες Κόντε και Κιάκος και οι νεαροί Λώλης Ν. και Βρακάς που ήταν με την Εθνική Νέων.

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος