Καραχάλιος: «Για τα παιδιά, τον προπονητή και τον κόσμο μας»

04.02.2023 Αναγνώστηκε 794 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με ενοχλήσεις και πρόβλημα στους προσαγωγούς αγωνίστηκε σήμερα ο Ζήσης Καραχάλιος που έσφιξε τα δόντια και έπαιξε κόντρα στον ΟΦΗ δίνοντας το 100% για την ομάδα, τον προπονητή και τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε. Ο Καρδιτσιώτης χαφ χαρακτήρισε άδικη την αποβολή του Παντελάκη και στάθηκε στη βελτίωση της ομάδας στο δεύτερο γύρο.

Καραχάλιος: «Για τα παιδιά, τον προπονητή και τον κόσμο μας»
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Για την πολύ καλή που εμφάνιση που έκανε παρά το πρόβλημα τραυματισμού πριν το ματς: «Είχα τρεις μέρες χωρίς προπόνηση, αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε ότι αν είμαι καλά και δεν έχω ενοχλήσεις μπορώ να αγωνιστώ. Αν και είχα ενοχλήσεις, δεν το κρύβω, αλλά πάντα θέλω να βοηθάω την ομάδα μου και να δίνω το 100%, έπαιζα για όλα αυτά τα παιδιά, τον προπονητή μας και τον κόσμο μας για να τους κάνουμε χαρούμενους και ευτυχισμένους».

Για το ότι ήταν πιο συμπαγής στην άμυνα και είχαν πιο κλασικές ευκαιρίες από τον ΟΦΗ: «Όπως το είπατε, έχουμε μπει πολύ καλά στον δεύτερο γύρο, δείχνουμε πολύ καλή εικόνα. Αυτό οφείλεται στη δουλειά του προπονητή μας και δεν θα σας το κρύψω, ότι πάντα πίστευε στο πλάνο μας. Μπορεί στον πρώτο γύρο να μην είχαμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αλλά στον δεύτερο γύρο και με την έλευση και κάποιων σημαντικών παικτών δείχνουμε την εικόνα που θέλουμε και θέλουμε να συνεχίσουμε και σε καλύτερο επίπεδο».

Για το αν κακές καιρικές συνθήκες επηρέασαν τις δύο ομάδες: «Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο καιρός ήταν κακός. Ο ΟΦΗ είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά αν μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτή ήμασταν εμείς, βάσει ευκαιριών»..

Για την κόκκινη του Παντελάκη και την απώλεια του στο ματς με τον Ιωνικό: «Σίγουρα ο Νώντας είναι ο αρχηγός μας, είναι η ψυχή της ομάδας. Νομίζω ότι είναι άδικη η κόκκινη που τρώει, αλλά δεν θα σταθώ σ’ αυτήν την απόφαση. Έχουμε παιδιά, κάθε παίκτης που είναι στην ομάδα είναι έτοιμος να δώσει το 100% για αυτήν».

Για το τι σκέφτηκαν μέχρι να ακυρωθεί το γκολ του ΟΦΗ: «Νομίζω ότι ο τελευταίος παίκτης ήμουν εγώ, πίστεψα είναι και δεν είναι οφσάιντ. Αδειάσαμε εκείνη τη στιγμή γιατί ήταν τεράστια η προσπάθεια που κάναμε».

Σχολιασμος