Στάικος: «ΠΑΣ και ΟΦΗ θα ξεφύγουν βαθμολογικά»

04.02.2023 Αναγνώστηκε 470 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Δυνατό παιχνίδι με δίκαιο αποτέλεσμα χαρακτήρισε την ισοπαλία στο Ηράκλειο ο Θανάσης Στάικος στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου και ερωτηθείς για την μάχη της παραμονής εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ δεν θα κινδυνέψουν και θα ξεφύγουν βαθμολογικά τις επόμενες αγωνιστικές. 

Στάικος: «ΠΑΣ και ΟΦΗ θα ξεφύγουν βαθμολογικά»

«Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα δυνατό από τις δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, άλλαζε εύκολα πλευρές και πλαγιοκοπούσε την άμυνα μας. Εμείς αμυντικά δεν είχαμε την ίδια συνοχή όπως σε προηγούμενα παιχνίδια, όμως σε μεταβάσεις και σε κόντρα επιθέσεις είχαμε τις φάσεις μας στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και ξανά σε μεταβάσεις και χώρου που βρήκαμε στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ δημιουργήσαμε δύο πολύ καλές στιγμές με τον Μπάλαν. Ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να έρθει οποιοδήποτε αποτέλεσμα όποτε η ισοπαλία είναι δίκαια και συνεχίζουμε την προσπάθεια σε ένα δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα»

Για τη μάχη της παραμονής κι αν μπορούν να είναι ήσυχοι ΠΑΣ και ΟΦΗ: «Δεν μπορεί κανένας να είναι ήσυχος. Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά, υπάρχουν ακόμα τόσες αγωνιστικές αλλά και τα play out. Όμως τόσο ο ΠΑΣ όσο και ο ΟΦΗ δεν είναι ομάδες που δεν θα έπρεπε να κινδυνέψουν ή θα έπρεπε να είναι στο γκρουπ αυτό, όμως θεωρώ στα επόμενα ματς και οι δυο ομάδες θα ξεφύγουν από τους υπόλοιπους».

ΠΗΓΗ: grandsport.gr

Σχολιασμος