Με γκολ στις καθυστερήσεις, η Κ 17 1-1 με Παναιτωλικό (video)

04.02.2023 Αναγνώστηκε 453 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Την ισοπαλία κατάφερε να πάρει στις καθυστερήσεις η Κ 17 του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Παναιτωλικό με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά το παιχνίδι δεν είχε πολλές ευκαιρίες.

Με γκολ στις καθυστερήσεις, η Κ 17 1-1 με Παναιτωλικό (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ο ΠΑΣ είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 20’ με τον Πλασκασοβίτη που έκανε το σουτ και τον τερματοφύλακα Ζαραιδόνη να αποκρούει τη μπάλα.

Στο 33’ ο Ελέζι εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα του ΠΑΣ πήρε τη μπάλα έκανε τη σέντρα και ο Γαλαζούλας από κοντά με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μάντζιου κάνοντας το 0-1.

Στο 74’ σουτ του Ελέζι έξω από τη μεγάλη περιοχή απέκρουσε ο Μάντζιος.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ρίζος με καταπληκτική μπαλιά βρήκε τον Πλασκασοβίτη ο οποίος σήμερα είχε τα γενέθλια του και αυτός με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Διαιτησία: Βλάχος (Σίνδρος-Τζίμα).

ΠΑΣ Γιάννινα: Μάντζιος, Ρίζος, Κατσαούνος (79΄Σκαμνέλος), Παππάς, Ντούκας, Πάκο (79’ Αραβανής), Βλάχος (46΄Μυρόγλου), Σπύρου (70΄Καμτσής), Λούπας, Πλασκασοβίτης, Κόντος (70΄Βάσσης).

Παναιτωλικός: Ζαραιδόνης, Γαλιάτσος, Νταλιάννης, Καπνιάρης, Βλαχοδήμος, Μόκκας, Κεχαγιάς, Γιωτόπουλος (93΄Χότζα), Παυλίδης (60΄Μπελαλλής), Ελέζι (87΄Τσιριμώκος), Γαλαζούλας (92΄Κακιώνης)

Σχολιασμος