Αμφίβολη η συμμετοχή του Καραχάλιου με ΟΦΗ (video)

01.02.2023 Αναγνώστηκε 323 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ ωστόσο στο τέλος της είχε ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής με τον Ζήση Καραχάλιο να αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και παρότι έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης θα τον δει το απόγευμα ο γιατρός Σταύρος Ριστάνης προκειμένου να διαπιστώσει αν υπάρχει ζημιά ή όχι.

Αμφίβολη η συμμετοχή του Καραχάλιου με ΟΦΗ (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Αν δεν καταφέρει ο Καραχάλιος να αγωνιστεί με τον ΟΦΗ θα είναι μεγάλη απώλεια στο χώρο της μεσαίας γραμμής και σε συνδυασμό με την αμφίβολη συμμετοχή του Τζίνο (θα μπει αύριο στις προπονήσεις) καταλαβαίνει κανείς ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στη μεσαία γραμμή.

Ο Θανάσης Στάικος δούλεψε στην αμυντική τακτική σε συνεργασία αμυντικών και μέσων, στην αρχή παθητικά και μετά έγιναν παιχνίδια 7 εναντίον 7 και 11 εναντίον 11.

Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Σωτήρης Νίνης μιας και δεν ήταν κάτι ανησυχητικό το πρόβλημα που προέκυψε την Τρίτη με τον τραυματισμό του.

Στο δίτερμα που είχε διάρκεια 20΄ έγινε στα ¾ του γηπέδου ο Στάικος δοκίμασε ως αντικαταστάτη του Τζίνο, εφόσον δεν μπορέσει να αγωνιστεί , στο πρώτο δεκάλεπτο τον Λιάσο και στο δεύτερο τον Μπιλμπάο. Μία πιθανή ενδεκάδα είναι Τσιντώνας, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης Εραμούπσε, Καραχάλιος (εφόσον είναι καλά), Τζίνο (Λιάσος ή Μπιλμπάο), Ριένστρα, Μορέιρα, Παμλίδης, Μπάλαν.

Ο Κέβιν Ροσέρο ξεκίνησε τρέξιμο και έπιασε μπάλα και εφόσον πάει καλύτερα ίσως να είναι και στην αποστολή στο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Η προετοιμασία θα αύριο σήμερα το πρωί στις 11 στο «Ζωσιμάδες» και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή το πρωί (8:15) και στη συνέχεια η ομάδα θα μεταβεί οδικώς για την Αθήνα όπου από εκεί θα αναχωρήσει αεροπορικώς για το Ηράκλειο.

Σχολιασμος