Βετεράνοι ΠΑΣ Γιάννινα: Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα (video+photos)

31.01.2023 Αναγνώστηκε 1208 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Πραγματοποιήθηκε χθες στα «Λιθαρίτσια» η κοπή της βασιλόπιτας του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα.

Βετεράνοι ΠΑΣ Γιάννινα: Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα (video+photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γοργόλης, ενώ λίγο μετά, με μια μικρή καθυστέρηση λόγω συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, παρέστησαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Παπαγεωργίου και οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Αϊβατίδης και Αριστείδης Παππάς, ενώ από πλευράς της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο προπονητής Θανάσης Στάικος, ο βοηθός του Χαράλαμπος Πενταρβάνης και ο διοικητικός υπάλληλος Ηλίας Μύταρης.

Ο Γραμματέας των Βετεράνων Αιμίλιος Νέος ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και επεσήμανε ότι ο Σύνδεσμος έχει ένα πάρα πολύ ωραίο κλίμα και όλες αυτές οι εκδηλώσεις που γίνονται όλα αυτά τα χρόνια και αυτές που θα γίνουν στη συνέχεια θα πρέπει να τις απολαμβάνουν.

Ο πρόεδρος των Βετεράνων Δημήτρης Κλείτσας αναφέρθηκε στις δράσεις που έκαναν οι Βετεράνοι την περασμένη χρονιά που όπως είπε ήταν κυρίως για φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ τόνισε ότι το μεγαλύτερο γεγονός ήταν ο αγώνας με τους Βετεράνους του Άγιαξ που έγινε το περασμένο καλοκαίρι στα Γιάννινα. Στο τέλος της ομιλίας του αναφέρθηκε και στην ξαφνική και αναπάντεχη απώλεια του Γιώργου Κώνστα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γοργόλης αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση αναφέρθηκε στην τιμή που του έγινε να αγωνιστεί με την φανέλα των [Βετεράνων του ΠΑΣ και τους συνεχάρη που σε αυτές τις στιγμές με τον κορονοιό οι Βετεράνοι κατάφεραν να κάνουν το μεγάλο φιλικό με τον Άγιαξ.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Θανάσης Στάικος από την πλευρά του τόνισε ότι η παθολογική αγάπη του κόσμου προς την ομάδα είναι απόρροια των όσων έχουν προσφέρει οι Βετεράνοι όταν αγωνίζονταν στον ΠΑΣ και μάλιστα όπως είπε τους ζηλεύει γιατί αυτοί προέρχονται από τις εποχές του ρομαντικού ποδοσφαίρου, ενώ κλείνοντας είπε ότι είναι χρέος τους να συνεχίσουν αυτό που έχουν χτίσει οι Βετεράνοι ανά τα χρόνια και αυτό θα το προσπαθήσουν.

Μετά το τέλος των ομιλιών έπαιξε το βίντεο από το φιλικό του περασμένου καλοκαιριού με τον Άγιαξ.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Γιώργος Θεοδωρής που βρήκε το φλουρί και θα πάρει μια δωροεπιταγή από το κατάστημα του Θοδωρή Βαντόλα.

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος