Δεν τα κατάφερε η Κ 17, ηττήθηκε 2-1 από τον ΠΑΟΚ

29.01.2023 Αναγνώστηκε 374 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Αν και πραγματοποίησε καλή εμφάνιση η Κ 17 δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα (2-1) από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Δεν τα κατάφερε η Κ 17, ηττήθηκε 2-1 από τον ΠΑΟΚ
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν τον αγώνα με γκολ από τα αποδυτήρια αφού μόλις στο 2΄ο Καλαϊτζίδης άνοιξε το σκορ.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Γιάννη Λώλη παρά τον αρχικό αιφνιδιασμό έχασαν δύο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν στο 21΄με τον Βλάχο που έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ και στο 27΄ όταν ο Πλασκασοβίτης συνεργάστηκε με τον Κατσαούνο, με τον τελευταίο να βγάζει κάθετη στον Κόντο κι ενώ ο τελευταίος ήταν σε θέση για γκολ, με προβολή κόπηκε την τελευταία στιγμή το σουτ του από αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Στο 58’ ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματά του με πλασέ του Καλαϊτζίδη μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Ο ΠΑΣ μείωσε 2-1 στο 65’ όταν σε σουτ του Λούπα η μπάλα αποκρούστηκε από αμυντικό του ΠΑΟΚ πριν περάσει τη γραμμή και στην επαναφορά ο Πλασκασοβίτης πλάσαρε απ’ την μεγάλη περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 82’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία από τον Πλασκασοβίτη, ο οποίος έπειτα από πάσα του Βάσση σούταρε απ’ το ύψος του πέναλτι, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στις καθυστερήσεις του ματς είχε δοκάρι ο ΠΑΟΚ με τον Κεσίδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΠΑΟΚ: Μπελερής, Κούπενος (88′ Αβράμπος), Πολυκράτης, Πανικίδης, Τσίτσκας (88′ Μυλωνάς), Σαπάνης (63′ Μπάκας), Κεσίδης, Καλαϊτσίδης, Βρύζας (63′ Μύθου), Παπαγεωργίου, Τσομπάνης (35′ λ.τ. Καραϊωάννου).

ΠΑΣ Γιάννινα: Μάντζιος, Ρίζος (77’ Σαούγκος), Κατσαούνος, Ντώνος, Ντούκας, Πάκος (85’ Αραβανής), Βλάχος (77’ Καλαμπόκης), Σπύρου (60’ Βάσσης), Λούπας, Πλασκασοβίτης, Κόντος (77’ Καμτσής)

Σχολιασμος