Κόλμαν: «Δείξαμε χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο»

28.01.2023 Αναγνώστηκε 179 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ουαλός προπονητής των Περιστεριωτών Κρις Κόλμαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου τόνισε πώς η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε σε αρκετούς τομείς, έδειξε χαρακτήρα, πάθος, θέληση και... πείνα στο παιχνίδι.

Κόλμαν: «Δείξαμε χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο»

Χαρακτήρισε καλή τη δουλειά που γίνεται στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά τη διακοπή και αναγνώρισε πώς ο βαθμός της ισοπαλίας είναι σημαντικός.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί συνολικά σε όλους τους τομείς. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι όχι τόσο τακτικά αλλά κάναμε πράγματα που γίνονται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο όπως πάθος, θέληση, πείνα που είναι σημαντικά στοιχεία. Όλα αυτά τα είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο, τα δείξαμε και βελτιωθήκαμε, εκτός από τακτικό κομμάτι. Όπως είπαμε δείξαμε αφοσίωση, προσήλωση στο στόχο. Καλύτεροι ήμασταν αμυντικά. Ένα ημίχρονο που μπορούσαμε και να χάσουμε αλλά και να κερδίσουμε. Να δώσω συγχαρητήρια στα Γιάννενα και στον προπονητή τους που τελευταία κάνουν μία πολύ καλή δουλειά. Ξέραμε πώς θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί τα Γιάννενα είχαν κερδίσει απέναντι στην ΑΕΚ, ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. Ξέραμε ήταν δύσκολο παιχνίδι και είναι ένας σημαντικός βαθμός για εμάς».
Για το ότι μίλησε για πείνα, αν έπαιξε ρόλο που μπήκαν στο ματς νεαροί παίκτες: «Η ομάδα ήταν βελτιωμένη συνολικά στους τομείς που ανέφερα στο δεύτερο ημίχρονο, όχι τόσο τακτικά αλλά ότι αλλάξαμε το θέμα της νοοτροπίας. Σίγουρα και τα παιδιά που μπήκαν βοήθησαν να γίνουμε πιο γρήγοροι, προσεκτικοί.Είχαμε υψηλά ποσοστά κατοχής αν δούμε στατιστικά, αλλά πολλές φορές η κατοχή λέει ψέματα. Μπορεί να έχεις 60-65% κατοχή και να χάσεις. Για μένα το πιο σημαντικό που βελτιώσαμε είναι η ένταση, η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο».

 

 

 

» 

«» 

«» 

«» 

Σχολιασμος