Στάικος: «Τα πέναλτι μπαίνουν και χάνονται»

28.01.2023 Αναγνώστηκε 373 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ευχαριστημένος ήταν ο Θανάσης Στάικος από την προσπάθεια των παικτών του στο σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο τονίζοντας ότι αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει αυτή ήταν ο ΠΑΣ. Για τη φάση του πέναλτι και την εκτέλεση του από τον Νίνη σχολίασε ότι όλα μπαίνουν και όλα χάνονται.

Στάικος: «Τα πέναλτι μπαίνουν και χάνονται»
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

«Συνήθως τα παιχνίδια μας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο έχουν ενδιαφέρον δυστυχώς σήμερα δεν καταφέραμε να κερδίσουμε για να είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι αλλά δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Για το ότι το γκολ που προηγήθηκε ο ΠΑΣ τον ανάγκασε να γυρίζει πίσω στο δεύτερο μέρος για να κρατήσει το σκορ: «Δεν θα έλεγα ότι γυρίσαμε πίσω. Ο Ατρόμητος δεν μας πίεσε ιδιαίτερα αν εξαιρέσουμε μια ευκαιρία μετά το 1-1. Δυστυχώς σε μια φάση όχι και τόσο επικίνδυνη δεχθήκαμε το γκολ και ισοφαριστήκαμε. Παρόλα αυτά θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και κάποιες καλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα τη φάση του πέναλτι. Αν μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει αυτή ήταν η δική μας, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο συνεχίζουμε και κοιτάμε μπροστά».

Για τη φάση του πέναλτι και την απόκρουση του Τσιντώτα στις καθυστερήσεις: «Το ποδόσφαιρο έχει αυτές τις συγκινήσεις. Τα πέναλτι μπορούν να μπουν, μπορούν και να χαθούν, όπως και ο Τσιντώτας στην τελευταία φάση αντέδρασε πολύ ψύχραιμα».

Σχολιασμος