LIVE (ΤΕΛΙΚΟ) ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 1-1

28.01.2023 Αναγνώστηκε 906 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Παρακολουθήστε ζωντανά από το «Ζωσιμάδες» την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα- Ατρόμητος στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League.

 

LIVE  (ΤΕΛΙΚΟ) ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 1-1
  • O ΠΑΣ Γιάννινα δίνει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα με παρουσία φιλάθλων για το 2023 και υποδέχεται  τον Ατρόμητο στο «Ζωσιμάδες», με στόχο τη νίκη που θα τον απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.
  • Εκτός αποστολής είναι ο τιμωρημένος λόγω κίτρινων καρτών Εραμούσπε, οι ανέτοιμοι Λέο, Μπιλμπάο και Μπορταγκαράι, οι τραυματίες Ροσέρο, Κιάκος και Κόντε και ο νεαροί Βρακάς, Μουστάκας, Τσίρης, Κύρκος και Λώλης Ν.

  • Το έργο των παικτών του Θανάση Στάικου είναι αρκετά δύσκολο καθώς ο Ατρόμητος διαθέτει αρκετά καλή και συμπαγής ομάδα, κάτι που απέδειξε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική. Η ομάδα του Περιστερίου με τον Κρις Κόλμαν στον πάγκο έχει βελτιώσει αισθητά την άμυνα της και είναι στην 7η θέση με 24 βαθμούς και διεκδικεί την είσοδο της στην εξάδα και στα play off.
  • Ο πολύπειρος Τάσος Σιδηρόπουλος από τα Δωδεκάνησα ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση. Βοηθοί του Σιδηρόπουλου θα είναι ο Ηλίας Κωνσταντίνου από τον σύνδεσμό Πρέβεζας/Λευκάδας και ο Ιωάννης Καραλής από την Ηλεία, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Κατοίκος από την Αθήνα. Στο VAR θα είναι ο Ευάγγελος Μανούχος από την Αργολίδα και AVAR ο Βασίλειος Νικολακάκης από το Λασίθι. Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Χρήστος Δαγκλής από τη Μακεδονία.
  •  Οι Γιαννιώτες μετρούν 19 νίκες σε συνολικά 27 αναμετρήσεις, πέντε φορές τα παιχνίδια μεταξύ τους δεν ανέδειξαν νικητή, ενώ τρεις φορές ο Ατρόμητος έφυγε νικητής από τα Γιάννινα (2011/12-2018/19-2020-21).

    Οι συνθέσεις:

    ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Καραχάλιος, Ριένστρα, Μορέιρα, Τζίνο, Παμλίδης, Μπάλαν.

    Στον πάγκο βρίσκονται οι:  Αθανασίου, Ποζνάνσκι, Τζίμας, Τσάβος, Λώλης, Λιάσος, Νίνης, Φοφανά, Σταματελόπουλος.

    Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν):  Γιαννιώτης, Αθανασίου, Κεχρίντα, Χατζηισαίας, Στρούγγης, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Φρίντγιονσον, Ρομπάιγ, Ροτάριου, Κιάρτανσον.

    Στον πάγκο βρίσκονται οι: Σάλτας, Τζαβίδας, Πομόνης, Κουέν, Κωτσόπουλος, Τζοβάρας, Μούντες, Οικονομίδης.

    Το Pregame 

     Ο Μπακαδήμας ξεκινάει βασικός στη θέση του τιμωρημένου Εραμούσπε. Επιστροφή στη βασική ενδεκάδα για τον Μορέιρα.

    Mε διάταξη 4-3-3 θα αγωνιστεί και σήμερα ο ΠΑΣ. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τσιντώτας, δεξί μπακ ο Σόρια, αριστερό ο Πήλιος και στόπερ οι Παντελάκης και Μπακαδήμας. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Καραχάλιος, έχοντας μπροστά τους ως εσωτερικούς μέσους τους Ριένστρα και Τζίνο. Δεξιά στην επίθεση θα είναι ο Παμλίδης, αριστερά ο Μορέιρα και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπάλαν.

    Από την πλευρά του ο Ουαλός προπονητής του Ατρομήτου παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια είναι ο Γιαννιώτης, δεξί μπακ ο Κεχρίντα, αριστερό ο Αθανασίου και στο κέντρο της άμυνας οι Στρούγγης και Χατζηισαίας. Στα χαφ αγωνίζονται οι Γκονζάλες και Έρλινγκμαρκ. Δεξί εξτρέμ είναι ο Ροτάριου, αριστερό εξτρέμ ο Ρομπάιγ και ο Φριντγιονσον  σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Κιάρτανσον που είναι στην κορυφή της επίθεσης.

    ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 

    Ακυρώνεται το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο 5' με τον Σόρια αφού ο  Μορέιρα που έκανε τη σέντρα μετά από έλεγχο στο VAR να υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

    Δυνατά έχει ξεκινήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο δεκάλεπτο προσπαθώντας να πετύχει ένα γρήγορο γκολ.

    Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος στο 18΄διέκοψε τον αγώνα πηγαίνοντας στον παρατηρητή προκειμένου να ανακοινωθεί από τα μεγάφωνα να μη γίνεται χρήση λέιζερ από τη θύρα 10.

    ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ στο 32'. Bαθιά μπαλιά του Καραχάλιου στον Πήλιο. Ο Πήλιος έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Παμλίδης έκανε την πρώτη κεφαλιά απέκρουσε τη μπάλα ο Γιαννιώτης, στην επαναφορά πήρε νέα κεφαλιά και ο Μπάλαν από κοντά με προβολή την έστειλε στα δίχτυα.

    Αμέσως μετά το γκολ του ΠΑΣ, ο Καραχάλιος έπεσε στο έδαφος και εξετάστηκε από τον γιατρό του ΠΑΣ Σταύρο Ριστάνη, ενώ σηκώθηκε ο Λιάσος. Προς το παρόν ο Καραχάλιος συνεχίζει.

    Κίτρινη κάρτα στο 43΄στον Φριντγιόνσον.

    Λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο ΠΑΣ Γιάννινα με το γκολ του Μπάλαν είναι μπροστά στο σκορ 1-0 σε ένα ματς που οι Γιαννιώτες έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δεν έχουν κινδυνεύσει καθόλου από τον Ατρόμητο.

    Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

    Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.

    Κίτρινη κάρτα στο 51΄στον Καραχάλιο.

    Εκτέλεση κόρνερ στο 52΄από τον Ρομπάιγ, ο Στρούγγης έκανε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Φριντγιόνσον που δεν μπόρεσε με προβολή να τη στείλει στα δίχτυα.

    Κίτρινη κάρτα στο 55' στον Έρλινγκμαρκ.

    Τρείς μαζεμένες αλλαγές για τον Ατρόμητο στο 58' . Στη θέση του Φριντγιόνσον μπήκε ο Κοέν, στη θέση του Έρλινγκμαρκ μπήκε ο Οικονομίδης και στη θέση του Κιάρτανασον μπήκε ο Τζαβίδας.

    Σέντρα του Πήλιου στο 60' από αριστερά, η μπάλα έφτασε στο ύψος της μεγάλης περιοχής ο Ριένστρα έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

    Πρώτη αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΣ στο 63'. Στη θέση του Τζίνο που αποχωρεί τραυματίας μπήκε ο Λιάσος.

    Τέταρτη αλλαγή για τον Ατρόμητο στο 65' στη θέση του Ροτάριου μπήκε ο Τζοβάρας.

    Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο 72΄στη θέση του Παμλίδη πέρασε ο Τζίμας.

    Ευκαιρία για τον Ατρόμητο στο 77΄με τον Κοέν έξω από τη μεγάλη περιοχή να κάνει το σουτ και τον Τσιντώτα να αποκρούει τη μπάλα.

    ΓΚΟΛ για τον Ατρόμητο στο 78'. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Αθανασίου που έκανε τη σέντρα και ο Τζοβάρας με γυριστό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

    Ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 80΄με τον Τζίμα να κάνει τη σέντρα από δεξιά ο Μορέιρα μέσα από την μικρή περιοχή την κεφαλιά η μπάλα άουτ.

    Σουτ του Οικονομίδη στο 81' η μπάλα άουτ.

     Τρίτη αλλαγή για τον ΠΑΣ στο 83΄ στη θέση του Ριένστρα μπήκε ο Νίνης.

    Μεγάλη ευκαιρία στο 86΄για τον ΠΑΣ. Ο Μπάλαν βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου μπήκε μέσα στην περιοχή έκανε τη σέντρα στο ύψος του πέναλτι με τον Νίνη να κάνει το σουτ και ενώ η μπάλα είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα βρήκε σε πόδι αμυντικού και κατέληξε κόρνερ.

    Σέντρα-σουτ του Μορέιρα η μπάλα λίγο άουτ.

    Στο 88΄σέντρα του Κεχρίντα σουτ του Τζαβίδα η μπάλα λίγο άουτ.

    Δυνατό σουτ του Καραχάλιου στο 89΄έξω από τη μεγάλη περιοχή απέκρουσε ο Γιαννοώτης.

    Πέναλτι για τον ΠΑΣ στο 90' σε ανατροπή του Τζίμα από τον Χατζηισαία. Ο Νίνης ανέλαβε την εκτέλεση του με τον Γιαννιοώτη να αποκρούει η μπάλα βρήκε στο δοκάρι έφτασε στον Καραχάλιο που έκανε νέο σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

    Μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για τον Ατρόμητο με τον Οικονομίδη να κάνει το σουτ και τον Τσιντώτα να αποκρούει τη μπάλα,

    Τέλος του αγώνα. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης με τη γιαννιώτικη ομάδα να χάνει πέναλτι στο 90' με τον Νίνη να το εκτελεί και τον Γιαννιώτη να αποκρούει τη μπάλα και να βρίσκει στο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος πήρε μέτρα στο γήπεδο κατάφερε να ισοφαρίσει και έχασε και μια μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις να πάρει και το διπλό με τον Οικονομίδη όμως ο Τσιντώτας απέκρουσε κρατώντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Σχολιασμος