Ξεκίνησε προπονήσεις ο Μπορταγκαράι (video+photos)

26.01.2023 Αναγνώστηκε 609 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με τον Ουρουγουανό κεντρικό αμυντικό Χερόνιμο Μπορταγκαράι να συμμετέχει για πρώτη φορά μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στις προπονήσεις της ομάδας συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Μπορταγκαράι (video+photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ο Μπορταγκαράι αν και έρχεται από μια γεμάτη χρονιά από το πρωτάθλημα της Ουρουγουάης αφού είχε 34 συμμετοχές με τη Ντανούμπιο θα χρειαστεί κάποιο χρόνο προσαρμογής για να μπορέσει ο Θανάσης Στάικος να τον υπολογίζει στα επόμενα παιχνίδια.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ομαδική επιθετική τακτική χωρίς αντίπαλο στην αρχή, μόνο κινήσεις επιθετικής τακτικής όπου σε αυτό το κομμάτι της προπόνησης συμμετείχε και ο Μπορταγκαράι ο οποίος στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του Γιάννη Ντουρουντού.

‘Οσον αφορά τον αντικαταστάτη του Ροντρίγκο Εραμούσπε ο Θανάσης Στάικος φαίνεται ότι έχει καταλήξει στον Μάκη Μπακαδήμα, αν και στις σκέψεις του υπάρχουν μία-δύο εναλλακτικές αλλά μάλλον δεν θα τις εφαρμόσει.

Έτσι μια πιθανή ενδεκάδα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι Τσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Καραχάλιος, Ριένστρα, Μορέιρα, Μπάλαν, Τζίνο, Παμλίδης.

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι νεαροί Λώλης Ν., Μουστάκας, Τσίρης και Κύρκος η οποίοι προπονήθηκαν με την Κ 19 και οι τραυματίες Ροσέρο, Κόντε και Κιάκος. Όσον αφορά τους Μπιλμπάο και Λεό συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις ανεβάζοντας ρυθμούς και ενδέχεται την επόμενη εβδομάδα να είναι στη διάθεση του Στάικου και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι με την τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Σχολιασμος