Τραγικοί αγωνιστικοί χώροι στο ΠΕΑΚΙ (video)

25.01.2023 Αναγνώστηκε 860 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Η κακοκαιρία για μια ακόμη φορά φέρνει πολλές δυσκολίες στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα.

Τραγικοί αγωνιστικοί χώροι στο ΠΕΑΚΙ (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Η γιαννιώτικη ομάδα αναγκάστηκε δύο φορές αυτή την εβδομάδα να προπονηθεί στο πλαστικό γήπεδο της ΕΠΣΗΠ, ενώ σήμερα επέστρεψε στις προπονήσεις στο ΠΕΑΚΙ, παρότι αρχικά η προπόνηση ήταν να γίνει στο πλαστικό, όπου δυστυχώς η κατάσταση με τα γήπεδα έχει φτάσει στο απροχώρητο αφού κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Είναι χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες των παικτών μετά το τέλος της προπόνησης όπου είναι μέσα στη λάσπη.

P5590018

Ο Θανάσης Στάικος μαζί με τον βοηθό του και τον υπάλληλο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα που προσέχει τα γήπεδα στο ΠΕΑΚΙ έκαναν έλεγχο μετά την προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο για να δουν σε τι κατάσταση είναι και αν μπορεί αύριο να γίνει εκεί η προπόνηση.

Οι άνθρωποι που ανήκουν στο υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κάνουν  ότι μπορούν για να είναι τα γήπεδα σε μια υποφερτή κατάσταση με αυτές τις καιρικές συνθήκες αλλά δυστυχώς το έχουμε πει χίλιες φορές από μόνο του αυτό δεν φτάνει.

Δεν γίνεται ομάδα που ανήκει στη Super League να έχει προπονητικό κέντρο όπου με τις βροχές τα γήπεδα γίνονται χοιροστάσια.

Χρειάζεται άμεση και γρήγορη λύση το πρόβλημα ας ελπίσουμε να δοθεί για να μπορούν και οι παίκτες να προπονούνται σε ανθρώπινες συνθήκες και ο προπονητής να μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά του.

Σχολιασμος