Προπονήθηκε ο Μπάλαν, έτοιμος για Ατρόμητο (video+photos)

25.01.2023 Αναγνώστηκε 604 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ευχάριστα ήταν τα νέα στη σημερινή προπόνηση που έγινε τελικά στο ΠΕΑΚΙ και όχι στο πλαστικό της ΕΠΣΗΠ για τον Θανάση Στάικο όσον αφορά την κατάσταση του Κλαούντιου Μπάλαν.

Προπονήθηκε ο Μπάλαν, έτοιμος για Ατρόμητο (video+photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ο 28χρονος Ρουμάνος επιθετικός μετά τα αποτελέσματα της μαγνητικής που υποβλήθηκε χθες και ήταν καθαρή, συμμετείχε στα περισσότερα κομμάτια της σημερινής προπόνησης, με προσοχή βέβαια λόγω της κακής κατάστασης του γηπέδου και είναι στη διάθεση του Θανάση Στάικου για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο.

Η σημερινή προπόνηση είχε αγωνιστικά παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο 5 εναντίον 5. Παρότι ο 43χρονος προπονητής ήθελε να δοκιμάσει κάποια σχήματα για το αμυντικό κομμάτι η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν τον άφησε να το κάνει αυτό και για την ώρα φαίνεται ότι φαβορί για την θέση του Εραμούσπε που θα λείψει από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο λόγω τιμωρίας είναι ο Μάκης Μπακαδήμας.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Χερόνιμο Μπορταγκαράι ο οποίος πέρασε όλα τα ιατρικά τεστ με επιτυχία και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ για την απόκτηση του.

Ο Στάικος μετά το τέλος της προπόνησης μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του στο χώρου του κέντρου και είχε μια σύντομη ομιλία.

Η αυριανή προπόνηση θα είναι πρωινή και θα γίνει στο ΠΕΑΚΙ.

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος