Κάκωση ο Μπάλαν, τράβηγμα ο Κιάκος

23.01.2023 Αναγνώστηκε 724 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με δύο προβλήματα τραυματισμών επέστρεψε στη βάση της στα Γιάννινα η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα και ο λόγος είναι για τους Κιάκο και Μπάλαν, οι οποίοι θα υποβληθούν αύριο Τρίτη σε μαγνητική.

Κάκωση ο Μπάλαν, τράβηγμα ο Κιάκος
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Στην προθέρμανση του αγώνα της Παρασκευής ο Γιάννης Κιάκος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο που ήταν τραυματισμένος εδώ και καιρό, δηλαδή στον λαγονοψοΐτη μυ. Τη θέση του στο αρχικό σχήμα πήρε ο Τζ’ίμας και στην αποστολή μπήκε ο Φοφανά που κάθισε στον πάγκο. Οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τράβηγμα στον εν λόγω μυ, ωστόσο η τελική διάγνωση θα γίνει μετά την μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί αύριο ο ομογενής μπακ χαφ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα και συγκεκριμένα στο 77’ τραυματίστηκε ο Μπάλαν που συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού Ανέστη. Ο Ρουμάνος έσφιξε τα δόντια και προσπάθησε να συνεχίσει, ωστόσο έπεσε στο έδαφος και αντικαταστάθηκε αναγκαστικά από τον Σταματελόπουλο. Η αρχική εκτίμηση για τον Ρουμάνο επιθετικό είναι κάκωση στο γόνατο, ωστόσο αυτό θα φανεί στην αυριανή  μαγνητική, όπου και θα φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού

Ο Θανάσης Στάικος έδωσε το Σαββατοκύριακο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και σήμερα το μεσημέρι στις 14:00 θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο «Ζωσιμάδες».

Σχολιασμος