Στάικος: «Καθαρόαιμος Αργεντίνος ο Εραμούσπε»

20.01.2023 Αναγνώστηκε 645 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Δίκαιο με βάση την εικόνα του παιχνιδιού χαρακτήρισε το σημερινό αποτέλεσμα ο προπονητής του ΠΑΣ Θανάσης Στάικος.

Στάικος: «Καθαρόαιμος Αργεντίνος ο Εραμούσπε»

 Ο 43χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στην έφεση του αμυντικού Εραμούσπε στο σκοράρισμα, χαρακτηρίζοντας τον καθαρόαιμο Αργεντίνο με περίσσιο πάθος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα παιχνίδι σήμερα που και οι δυο ομάδες πρόσεχαν τις άμυνές τους. Υπήρχαν καλά διαστήματα και για τις δύο ομάδες στη διάρκεια του παιχνιδιού με λιγοστές φάσεις για κάθε ομάδα. Το σκορ θεωρώ ότι είναι δίκαιο και αποτελεί την εικόνα του παιχνιδιού γιατί όταν φτάνει το παιχνίδι προς το τέλος δεν ξέρεις αν θα ισοφαρίσεις και ευτυχώς για εμάς ισοφαρίσαμε στο τέλος του αγώνα. Υπάρχει δύσκολη συνέχεια. Προπόνηση δουλειά και συνεχίζουμε».

Για το πώς εξηγεί ότι ο Εραμούσπε είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας: «Είναι για αυτό ένας λόγος και τα πέναλτι αν και δεν έχει εκτελέσει και πολλά. Συνηθίζει ο Εραμούσπε να σκοράρει από στημένες φάσεις αλλά σήμερα τον περάσαμε δεύτερο φορ για να διεκδικήσουμε κάτι και ευτυχώς έτσι έγινε. Δημιουργούμε ευκαιρίες και άλλοτε σκοράρουμε, άλλοτε όχι, δεν έχει να κάνει με ποδοσφαιριστή. Σήμερα είχαμε λιγότερες ευκαιρίες γιατί έπρεπε να είμαστε πιο συμπαγής. Το ποιος πέτυχε το γκολ στο τέλος δεν μας ενδιαφέρει τόσο πολύ όσο η ομάδα να παράγει ευκαιρίες και να παίρνει βαθμούς και αποτελέσματα».

Για το αν ήταν οδηγία δική του να μείνει μπροστά ο Εραμούσπε μετά το γκολ: «Τον Εραμούσπε τον γνωρίζουμε καλά, καθαρόαιμος Αργεντίνος με πολύ πάθος και όντως θέλαμε να διεκδικήσουμε ένα ακόμη γκολ. Έμεναν δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα και αν γινόταν κάποια στατική φάση στην περιοχή μας θα γυρνούσε να βοηθούσε».

Για τους Κιάκο και Μπάλαν που τραυματίστηκαν: «Ο Κιάκος ήταν στο αρχικό σχήμα αλλά στην προθέρμανση αισθάνθηκε ενοχλήσεις και έγινε αλλαγή και ξεκίνησε οΤζίμας. Για τον Μπάλαν θεωρώ ότι δεν έχει κάτι σοβαρό αλλά θα το δούμε τις επόμενες μέρες». »

Σχολιασμος