Σόρια: «Τελικός με τον Άρη την Κυριακή»

10.11.2022 Αναγνώστηκε 356 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Απογοητευμένος από την ήττα από τον Βόλο εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Κάρλες Σόρια. Ο Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας σχολίασε ότι η ομάδα αξίζει περισσότερα από όσα έχει πάρει μέχρι τώρα και χαρακτήρισε τελικό το παιχνίδι με τον Άρη την Κυριακή στο "Ζωσιμάδες".

 

Σόρια: «Τελικός με τον Άρη την Κυριακή»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σόρια ήταν:

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το σημερινό αποτέλεσμα, προσπαθήσαμε για τη νίκη και κάναμε τα πάντα για να το πετύχουμε αυτό, αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε».

Για το ματς με τον Άρη: «Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά επίσης γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας και κυρίως γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουμε πάρει αυτό που αξίζουμε και πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένας τελικός για μας και έτσι τον βλέπουμε».

Το σχόλιο του για τον πρώτο γύρο: «Είμαστε νέα ομάδα, με νέους παίκτες, αλλά είμαστε μια οικογένεια και γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε τα αποτελέσματα που πρέπει να έχουμε. Αυτή η ομάδα αξίζει πολλά περισσότερα και θα παλέψουμε στο δεύτερο γύρο για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Σχολιασμος