Μπράτσος: «Τυχεροί που δεν ισοφαριστήκαμε»

10.11.2022 Αναγνώστηκε 301 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ο προπονητής του Βόλου Κώστας Μπράτσος, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, ανέφερε πώς οι παίκτες του κάνουν κατάθεση ψυχής στο πρωτάθλημα, ενώ παραδέχτηκε πώς ήταν τυχερή η ομάδα στο τέλος που δεν ισοφαρίστηκε.

Μπράτσος: «Τυχεροί που δεν ισοφαριστήκαμε»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μπράτσου:

Για το γεγονός ότι αγχώθηκε η ομάδα του στο φινάλε: «Και στο πρώτο μέρος ήμασταν αγχωμένοι, το δείξαμε αυτό, θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρές ευκαιρίες, μόνοι μας δεν δημιουργούσαμε. Το διορθώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά στο σημείο που έπρεπε να είμαστε κυνικοί, πράγμα που το κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια, να ελέγξουμε τον ρυθμό. Μας έπιασε ένας παραλογισμός, δεχτήκαμε το γκολ και η κατάληξη ήταν να υποφέρουμε και ήμασταν και τυχεροί που δεν ισοφαριστήκαμε».

Για τη στιγμή του πανηγυρισμού με τους παίκτες του αλλά και τα ball boys: «Τα παιδιά αξίζουν τα θερμά μου συγχαρητήρια, δίνουν  κατάθεση ψυχής, έφεραν την ομάδα έως εδώ και όσον αφορά τα μικρά παιδιά, είμαι άνθρωπος από τον Βόλο, ζουν στις γειτονιές μας, είναι καλό να δίνουμε παραδείγματα και να έχουμε το ποδόσφαιρο στην πόλη του Βόλου σε υψηλά επίπεδα».

Για το τελευταίο εντός έδρας ματς του Πάολο Φερνάντες: «Ο Βόλος είναι μία ομάδα που ωθεί τους ποδοσφαιριστές για το βήμα παραπάνω. Ο Πάολο είναι ένας από αυτούς και ξέρει ότι το βήμα το οφείλει σε ένα μεγάλο βαθμό και στους συμπαίκτες του. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να εκπληρώσει τα όνειρά του όπως επιθυμεί».

Σχολιασμος