Στάικος: «Τα παιδιά άξιζαν την ισοπαλία»

10.11.2022 Αναγνώστηκε 333 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στην πίεση που άσκησε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο τελευταίο δεκάλεπτο και την ατυχία με το δοκάρι του Παμλίδη στάθηκε στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι ο Θανάσης Στάικος. Ο 42χρονος τεχνικός χαρακτήρισε δεκάλεπτο αδράνειας και ολιγωρίας στην έναρξη της επανάληψης και σημείωσε ότι η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει την Κυριακή τον Άρη. 

Στάικος: «Τα παιδιά άξιζαν την ισοπαλία»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Στάικου:

«Στο τελευταίο 20λεπτο αξίζαμε να ισοφαρίσουμε με τις ευκαιρίες που είχαμε. Στο σημερινό παιχνίδι παίζαμε με μια ποιοτική ομάδα που το απέδειξε κιόλας με τη θέση που έχει στο βαθμολογικό πίνακα. Είχαμε ένα πολύ καλό τακτικά πρώτο ημίχρονο όπου δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Στο δεύτερο ημίχρονο πληρώσαμε για μια ακόμη φορά ένα δεκάλεπτο αδράνειας και ολιγωρίας της άμυνας μας και μείναμε πίσω στο σκορ με 2-0. Σταδιακά ανεβάσαμε τις γραμμές μας, μειώσαμε, πιέσαμε μέχρι το τέλος. Δεν θα πω ότι ο ο Βόλος δεν είναι καλή ομάδα αλλά τα παιδιά με την προσπάθεια που έκαναν άξιζαν την ισοπαλία».

Για το αν ρίσκαρε περισσότερο από το ξεκίνημα: «Όχι. Νομίζω είχαμε πολύ σωστή τακτική, τα παιδιά ακολούθησαν πολύ σωστά το πλάνο, ο Βόλος όλοι ξέρουμε ότι είναι μια ποιοτική ομάδα τεχνικά αλλά όπως είδατε δεν κινδυνεύσαμε καθόλου εκτός από αυτό το δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο στο τελευταίο 20λεπτο, είχαμε το δοκάρι αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι πολύ κοντά το επόμενο παιχνίδι και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον Άρη»

Σχολιασμος