Με πίστη για θετικό αποτέλεσμα στον Βόλο ο ΠΑΣ

10.11.2022 Αναγνώστηκε 304 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα βρίσκεται από χθες στον Βόλο ο ΠΑΣ Γιάννινα όπου σήμερα (10/11-7:00 μ.μ.) θα αντιμετωπίσει στο Πανθεσσαλικό τον Βόλο για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Εκτός αποστολής οι Λώλης και  Σταματελόπουλος μέσα ο Καραχάλιος.

Με πίστη για θετικό αποτέλεσμα στον Βόλο ο ΠΑΣ
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Δύο στροφές πριν το τέλος του πρώτου γύρου και μετά τις χθεσινές ήττες των ΟΦΗ και Λεβαδειακού από ΑΕΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα η γιαννιώτικη ομάδα θέλει να πάρει τουλάχιστον το βαθμό από το σημερινό παιχνίδι ώστε να αυξήσει τη βαθμολογική διαφορά από τις δύο τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στην κατηγορία.

Ο Βόλος διαθέτει αρκετά καλή και επιθετικόγενή ομάδα και με 21 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Αχιλλέα Μπέου έχει πάρει σημαντικά αποτελέσματα όπως διπλό επί της ΑΕΚ, ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ωστόσο έχει και αρκετά τρωτά σημεία, κυρίως στην άμυνα που έχουν φανεί στα δύο τελευταία παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Λαμία.

Ο Θανάσης Στάικος δεν έδωσε ρεπό αυτή την εβδομάδα στους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς υπάρχει ένα απαιτητικό τετραήμερο μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου. Μετά την σημερινή αναμέτρηση με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό θα έρθει στα Γιάννινα την ερχόμενη Κυριακή ο Άρης στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για ένα μήνα λόγω του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Με προπόνηση προσαρμογής ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το σημερινό παιχνίδι με τον Θανάση Στάικο να έχει ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής αφού ο Σταματελόπουλος αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω γαστρεντερίτιδας, ενώ η ευχάριστη έκπληξη είναι η συμμετοχή του Καραχάλιου ο οποίος αν και δεν προπονήθηκε αυτή την εβδομάδα είναι κανονικά στην αποστολή, ενώ επιστρέφει και ο Τζίμας αφού δεν είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Στάικος για το παιχνίδι στο Βόλο είναι: Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Πήλιος, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Μπαγκαλιάνης, Μπακαδήμας, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Τζίμας, Τσάβος, Λιάσος, Μορέιρα, Κύρκος, Τσίρης, Ροσέρο, Παμλίδης, Φοφανά και Μπαλάν.

Εκτός αποστολής έμειναν ο κλινήρης Σταματελόπουλος, οι τραυματίες  Κιάκος, Ριένστρα, Πριόρ και Λώλης Α., για λόγους τακτικής οι Λώλης Ν. και Βρακάς, αλλά και οι μακροχρόνια απόντες Κόντε και Λέο.

Τα πλάνα του Στάικου

Με δεδομένο ότι παρότι συμμετέχει στην αποστολή δεν θα αγωνιστεί από την αρχή στο παιχνίδι ο Καραχάλιος αλλά και η απουσία του Λώλη «δένουν» ακόμα περισσότερα τα χέρια του Θανάση Στάικου καθώς λιγοστεύουν οι επιλογές στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Μπιλμπάο και Λιάσος θα είναι τα αμυντικά χαφ και λογικά μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Τζίμας.

Μια πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής: Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Εραμούσπε, Παντελάκης, Μπιλμπάο, Λιάσος, Τζίμας, Μορέιρα, Ροσέρο (Παμλίδης), Μπάλαν.

Ο Παπαπέτρου «άρχοντας» του αγώνα

Ο Αναστάσιος Παπαπέτρου από την Αθήνα θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό με βοηθούς τους Μιχαήλ Νιδριώτη από την Αθήνα και Χρήστο Κορώνα από τον Πειραιά. Τέταρτος θα είναι ο Μιχαήλ Ματσούκας από την Αιτωλοακαρνανία. Στο VAR θα βρίσκονται ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από τη Χαλκιδική με AVAR τον Γεώργιο Στεφανή από την Καρδίτσας. Παρατηρητής διαιτησίας είναι ο Γεώργιος Λιαχούδης από τη Μακεδονία.

Σχολιασμος