Χάνει τα παιχνίδια με Βόλο και Άρη ο Καραχάλιος

08.11.2022 Αναγνώστηκε 713 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το δεύτερο κατά σειρά εκτός έδρας παιχνίδι με το Βόλο την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου (7:00 μ.μ.).

Χάνει τα παιχνίδια με Βόλο και Άρη ο Καραχάλιος
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ο Θανάσης Στάικος δεν έδωσε ρεπό αυτή την εβδομάδα στους παίκτες του μιας και είναι ένα απαιτητικό επταήμερο όπου μετά τον Βόλο θα έρθει στα Γιάννινα την ερχόμενη Κυριακή ο Άρης στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για ένα μήνα λόγω του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στα παιχνίδια με Βόλο και Άρη ψάχνει τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς ώστε να μπορέσει να φτάσει στους 13 στο τέλος του πρώτου γύρου και να ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Στη σημερινή προπόνηση ο Στάικος με τους ποδοσφαιριστές του δούλεψαν επάνω στην αμυντική καθοδήγηση και πως θα μπορέσει η ομάδα να κρατήσει μακριά από την περιοχή της τους επικίνδυνους επιθετικούς που έχει ο Βόλος. Στη συνέχεια ακολούθησαν παιχνίδια τακτικής και στο τέλος η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα 11 εναντίον 11.

Τα νέα όσον αφορά τους τραυματίες δεν είναι ευχάριστα για τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα αφού τόσο στο παιχνίδι με τον Βόλο όσο και στον αγώνα με τον Άρη δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Ζήσης Καραχάλιος, ενώ απόντες θα είναι και οι Κιάκος (έκανε σήμερ ατομικό), Ριένστρα και Πριόρ. Σε αυτούς προστέθηκε και ο Αλέξανδρος Λώλης ο οποίος υπέστη θλάση στον λαγονοψοΐτη και δεν θα συμμετέχει στα δύο τελευταία παιχνίδια. Στο παιχνίδι με τον Βόλο θα επιστρέψει ο Τζίμας που δεν αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά ο Θανάσης Στάικος έχει κάνει τις εισηγήσεις του στον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη για το που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και η διαβεβαίωση της διοίκησης είναι ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατό. Βέβαια από τα λόγια ως τις πράξεις υπάρχει μεγάλος δρόμος αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι η διοίκηση Χριστοβασίλη δεν θα αφήσει αβοήθητη την ομάδα και θα κάνει αυτό που πρέπει έστω και τώρα.

Σχολιασμος