Ένα και λίγο ήταν, ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 1-0 (video)

01.10.2022 Αναγνώστηκε 1016 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Την τρίτη νίκη σε τέσσερα παιχνίδια πέτυχε η Κ 19 επικρατώντας 1-0 του Παναιτωλικού, ένα σκορ που φαντάζει φτωχό μιας και οι παίκτες του Χρήστου Αγγέλη είχαν τέσσερα δοκάρια, ένα πέναλτι το οποίο δεν δόθηκε και 26 τελικές προσπάθειες(!!!).

Ένα και λίγο ήταν, ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 1-0  (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Μόλις στο 3’ η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη είχε μεγάλη ευκαιρία αφού μετά από σέντρα του Μόσχου πρώτα ο Κύρκος με κεφαλιά και στη συνέχεια ο Ζώνιος με σουτ σημάδεψαν το δοκάρι της εστίας του Ραγιά.

Ο Γερονικολός στο 9’ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Σουτ του Μόσχου στο 17’ απέκρουσε τη μπάλα ο Ραγιάς.

Στο 20’ μετά από σέντρα του Κουναβά ο Μπρατσιώτης έκανε την κεφαλιά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από την εστία του Βρακά.

Εκτέλεση φάουλ του Κύρκου στο 23’ απέκρουσε ο Ραγιάς.

Στο 38’ ο Πήλιος έκανε τη σέντρα ο Ραγιάς έκανε άστοχη έξοδο και βρήκε στο κεφάλι τον Φερεντίνο με τον διαιτητή να μη δίνει το πέναλτι.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (39’) ο Κύρκος εκτέλεσε κόρνερ, οι αμυντικοί του Παναιτωλικού δεν απομάκρυναν τη μπάλα αυτή έφτασε στον Γιαλεδάκη που έκανε ανάποδο ψαλίδι με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο όμως παραλίγο να κάνει τη ζημιά λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (40’)όμως ο Πήλιος σαν από μηχανής Θεός έδιωξε επάνω στη γραμμή το σουτ του Μπρατσιώλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι ο ΠΑΣ είχε την κατοχή και πίεζε για το γκολ.

Στο 47’ σουτ του Πήλιου η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς έφτασε στον Κύρκο που έκανε νέο σουτ και ο Ραγιάς απέκρουσε κρατώντας το μηδέν για την εστία του.

Στο 51’ σουτ του Μαυρόπουλου έξω από τη μεγάλη περιοχή ο Βρακάς σωτήρια διώχνει τη μπάλα.

Κάθετη μπαλιά του Κύρκου στο 55’ στον Φερεντίνο πλασέ του τελευταίου και πάλι ο Ραγιάς ήταν εκεί και απέκρουσε τη μπάλα.

Σουτ του Πήλιου στο 57’ νέα απόκρουση του Ραγιά.

Η υπεροχή του ΠΑΣ πήρε σάρκα και οστά στο 63’ με τον Πάνο να κάνει το σουτ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Φερεντίνος με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Ραγιά κάνοντας το 1-0.

Στο 84’ σέντρα του Αναστασόπουλου κεφαλιά ο Μπρατσιώτης μπλόκαρε τη μπάλα ο Βρακάς.

Στο 91’ σουτ του Μουστάκα απέκρουσε τη μπάλα ο Ραγιάς.

Τέταρτο δοκάρι για τους Γιαννιώτες στο 93’ με τον Πάνο.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα να πανηγυρίζουν τη δίκαιη νίκη τους.

Διαιτησία: Μαγγιώρος (Τσάντας-Ευαγγέλου). Αν δεν υπήρχε η φάση του πέναλτι θα ήταν μια πολύ καλή διαιτησία.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Πήλιος, Μόσχος (70’ Ναούμης), Γερονικολός, Γιαλεδάκης, Τσίρης, Φερεντίνος (73΄Σάλο), Λώλης (85’ Καφενζής), Πάνος, Κύρκος (70’ Μουστάκας), Ζώνιος (85’ Ζωγράφος).

Παναιτωλικός: Ραγιάς, Ζαβέρδας, Κοντούρης, Καβαλλάρης,Νικολάου, Κουναβάς (75’ Παχής), Μωραΐτης (63’ Ταράσης), Μαυρόπουλος (75’ Λαζαρίδης), Μπρατσιώτης (88’ Λέσι), Μπαρλαγιάννης (88’ Τσουμάνης), Αναστασόπουλος.

Σχολιασμος