Νοκ άουτ για Παναιτωλικό οι Ριένστρα και Μπιλμπάο (video+photos)

30.09.2022 Αναγνώστηκε 475 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Οριστικά χωρίς τους Ριένστρα και Μπιλμπάο θα παραταχθεί στην αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό ο ΠΑΣ Γιάννινα με τους δύο ποδοσφαιριστές να μην συμμετέχουν ούτε στη σημερινή προπόνηση.

Νοκ άουτ για Παναιτωλικό οι Ριένστρα και Μπιλμπάο (video+photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ο Ριένστρα ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στον δικέφαλο και παρότι ο ίδιος αισθάνεται καλά (έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα) το ιατρικό επιτελείο δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του, ούτε φυσικά ο Θανάσης Στάικος με τον φόβο της υποτροπής. Ο Μπιλμπάο δεν μπήκε καθόλου αυτή την εβδομάδα σε καμία προπόνηση και έτσι σήμερα οριστικοποιήθηκε η απουσία στο ματς της Δευτέρας.

Η σημερινή προπόνηση μετά το αρχικό ζέσταμα είχε δουλειά στην αμυντική τακτική στο επιθετικό πρέσινγκ, στη συνέχεια παιχνίδια μικρού χώρου με υψηλή ένταση και στο τέλος παιχνίδι 11 εναντίον 11 με έμφαση στο επιθετικό πρέσινγκ.

Στο δίτερμα ο Στάικος χώρισε σε δύο ομάδες τους ποδοσφαιριστές του όπου έκανε δοκιμές για την ενδεκάδα.

Μπλε: Σούλης, Σόρια, Ποζνάνσκι, Μπαγκαλιάνης (Παντελάκης), Εραμούσπε, Καραχάλιος, Λιάσος (Τζίμας), Κιάκος,Μορέιρα (Σταματελόπουλος), Ροσέρο και Παμλίδης.

Κόκκινοι: Πριόρ (Αθανασίου), Τσάβος, Πήλιος, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Τσίρης (Κύρκος), Τζίμας, Λώλης Α. Σταματελόπουλος, Φοφανά,Μπάλαν.

Νικητές αναδείχθηκαν οι κόκκινοι με 4-0 με γκολ που πέτυχαν οι Σταματελόπουλος, Μπάλαν, Λώλης Α. και Μορέιρα.

Ο 42χρονος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα θα επιστρέψει στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στον σχηματισμό 4-3-3 με τερματοφύλακα τον Σούλη, στα άκρα δεξιά ο Σόρια, αριστερά ο Ποζνάνσκι, κεντρικό αμυντικό δίδυμο Μπαγκαλιάνης, Εραμούσπε, στα χαφ Λιάσος, Καραχάλιος και Κιάκος, δεξί εξτρέμ θα είναι ο Ροσέρο, αριστερά ο Μορέιρα και στην κορυφή της επίθεσης ο Παμλίδης.

Η προετοιμασία συνεχίζεται αύριο με πρωινή προπόνηση και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής με χαλάρωμα.

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος