Σ.Φ.ΠΑΣ Γιάννινα: «Καλωσορίζουμε και στηρίζουμε την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου»

29.09.2022 Αναγνώστηκε 399 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου μετά την απορρόφηση των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ από τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ.

Σ.Φ.ΠΑΣ Γιάννινα: «Καλωσορίζουμε και στηρίζουμε την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου»
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ο Σ.Φ.ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωση του καλωσορίζει στην οικογένεια του ΠΑΣ τη γυναικεία ομάδα και παράλληλα στηρίζει αυτό το εγχείρημα και καλεί τον κόσμο να κάνει το ίδιο αγοράζοντας τις κάρτες οικονομικής ενίσχυσης με τιμή 20 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου. Το να βλέπουμε τον σύλλογο να μεγαλώνει και να αποκτά πνοή σε όλο και περισσότερα τμήματα, μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους και αισιόδοξους.

Θα πρέπει όλοι όσοι αγαπάμε το έμβλημα με τον ταύρο, να συμμετέχουμε και να βοηθάμε στην πράξη την λειτουργία του κάθε τμήματος του ερασιτέχνη, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε κάθε νέο παιδί αυτού του τόπου, να μπορεί και να αγωνίζεται, γεμάτο περηφάνια για τον ταύρο στο στήθος.

Δείχνουμε έμπρακτα την στήριξη μας στο νέο τμήμα του ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ μας, αγοράζοντας τις κάρτες οικονομικής ενίσχυσης που ήδη έχουμε προμηθευτεί.

Θα τις βρείτε σε κάθε συνάντηση που θα δίνεται για την αγορά εισιτηρίων της θύρας 10, καθώς και με ένα μήνυμα στους επίσημους λογαριασμούς του συνδέσμου. Η τιμή της ανέρχεται στα 20€.

Με αγάπη για το ποδόσφαιρο, σεβασμό στην ιστορία και το σήμα της φανέλας, η εξέλιξη των αθλητών και οι επιτυχίες θα έρθουν πολύ σύντομα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ !

Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Σχολιασμος