Δύσκολη η συμμετοχή Ριένστρα και Μπιλμπάο με Παναιτωλικό

28.09.2022 Αναγνώστηκε 491 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας στο «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Δύσκολη η συμμετοχή Ριένστρα και Μπιλμπάο με Παναιτωλικό
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Τη δυσκολία και τη σημασία του αγώνα με τον Παναιτωλικό τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τρίτη ο Θανάσης Στάικος χαρακτηρίζοντας την αναμέτρηση ως ντέρμπι μιας και η ομάδα του Αγρίνιου στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και από ότι φαίνεται θα είναι ένας αρκετά δύσκολος αντίπαλος.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ προετοιμάζονται για ένα παιχνίδι που θα είναι δυνατό και για αυτό η πρωινή προπόνηση είχε αρκετή ένταση με τον Θανάση Στάικο να δουλεύει επάνω στην αμυντική μετάβαση, στη συνέχεια είχε τακτικά παιχνίδια με δύο ζώνες και στο τέλος παιχνίδι 11 εναντίον 11, ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα είχε επιθετική τακτική και δουλειά στις στατικές φάσεις.

Όσον αφορά τους τραυματίες ούτε σήμερα συμμετείχαν στην προπόνηση οι Ριένστρα και Μπιλμπάο με τις πιθανότητες να είναι παρόντες στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό να μειώνονται σημαντικά ωστόσο την τελική απόφαση για τον αν μπορέσει κάποιος να συμμετέχει στις προπονήσεις Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή θα την πάρει το ιατρικό επιτελείο.

Την Πέμπτη οι παίκτες έχουν ρεπό ενώ την Παρασκευή το πρωί θα συνεχιστεί η προετοιμασία για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Σχολιασμος