Παρά την ήττα άφησε υποσχέσεις, Κ 17 ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 4-1 video)

25.09.2022 Αναγνώστηκε 590 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε χθες για 70’ η ομάδα Κ 17 του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον ΠΑΟΚ αυτό όμως δεν ήταν αρκετό αφού οι Θεσσαλονικείς με ένα καλό 20λεπτο κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 4-1 σκορ όμως που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Παρά την ήττα άφησε υποσχέσεις, Κ 17 ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 4-1 video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6’ με πλασέ του Βρύζα.

Ο ΠΑΣ έχασε διπλή ευκαιρία για το 1-1 στο 13’ με τον Πλασκασοβίτη να εκτελεί φάουλ ο Μπελερής απέκρουσε τη μπάλα αυτή έφτασε στον Ντώνο έκανε το σουτ και πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή έδιωξαν οι αμυντικοί.

Σουτ του Πολιτάκη στο 22’ απέκρουσε ο Αναγνωστόπουλος.

Νέα διπλή ευκαιρία για τους Γιαννιώτες στο 27’ σουτ του Πλασκασοβίτη απέκρουσε ο Μπελερής, νέο σουτ τoυ Μυρόγλου σε κενή εστία η μπάλα άουτ.

Σουτ του Πλασκασοβίτη στο 31’ η μπάλα λίγο άουτ.

Ο ΠΑΣ έφτασε στην ισοφάριση στο 40’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μυρόγλου.

Λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια ο ΠΑΟΚ πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Πολιτάκη έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ πίεσε για να ισοφαρίσει χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 60’ με τον Πλασκασοβίτη ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Μπελερή όμως το πλασέ που έκανε κατάληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Στο 72’ ο ΠΑΟΚ με σουτ του Παπαγεωργίου έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 3-1 βάζοντας τέλος στις ελπίδες του ΠΑΣ για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 83’ ο Ζούμπης με ωραία ατομική προσπάθεια.

ΠΑΟΚ: Μπελερής, Κούπενος (84′ Τσιότας), Πολυκράτης, Πανικίδης, Καλιόγλου (84′ Αβράμπος), Παπαγεωργίου, Κεσίδης (65′ Τσομπάνης), Καλαϊτσίδης (73′ Ζούμπος), Βρύζας (73′ Μπάκας), Καραϊωάννου, Πολιτάκης

ΠΑΣ Γιάννινα: Αναγνωστόπουλος, Ρίζος, Κατσαούνος (80’ Βάσσης), Ντώνος, Ναυρόζογλου, Πάκος, Μυρόγλου, Κοντός (70’ Λούπας), Βασιλείου (65’ Τσες), Πλασκασοβίτης (80’ Σαούγκος), Σπύρου (65’ Καλαμπόκης)

Σχολιασμος