Στάικος: «Είδαμε τον βαθμό ετοιμότητας κάποιων παικτών» (video)

22.09.2022 Αναγνώστηκε 458 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά το φιλικό με αντίπαλο τη Βέροια, ο προπονητής τόνισε πώς στο φιλικό δεν βγήκαν συμπεράσματα σχετικά με την τακτική αλλά είδε τον βαθμό ετοιμότητας νέων παικτών, από την Κ19 αλλά και όσων προέρχονται από τραυματισμό.

Στάικος: «Είδαμε τον βαθμό ετοιμότητας κάποιων παικτών» (video)

 Αναλυτικά:

«Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι λόγω της διακοπής που δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε παιδιά που δεν έχουν, σε παιδιά που προέρχονται από τραυματισμούς και τους έχουμε αφήσει έξω καιρό, σε παιδιά από την Κ19. Γενικά ήταν ένα αναμειγμένο σχήμα στα δυο ημίχρονα. Είχαμε και καλές και όχι τόσο καλές στιγμές. Δεν βγάλαμε τόσα πολλά συμπεράσματα όσον αφορά την τακτική και την απόδοσή μας, αλλά είδαμε σε τι βαθμό ετοιμότητας είναι κάποιοι παίκτες».

Για τα νέα πρόσωπα που έπαιξαν: «Έχουμε κάποια νέα πρόσωπα, χρειάζονται χρόνο, φάνηκε σήμερα αλλά το βλέπουμε και στις προπονήσεις, όμως σταδιακά θα ενταχθούν και αυτοί στο σύνολο και σιγά σιγά με αυτούς που επανέρχονται από τραυματισμούς. Σιγά σιγά θα είμαστε ετοιμοπόλεμοι».

Για το εάν ευνόησε η διακοπή: «Επειδή είχαμε μικροπροβλήματα τραυματισμών και τραυματίες η αλήθεια είναι πώς μας ευνοεί και μπορούμε να δουλέψουμε. Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε κάποια πράγματα, αποφορτίζονται κάποιοι παίκτες δεν πήραν μέρος στο φιλικό και από εβδομάδα θα είναι στοχευμένη κάθε μονάδα για το ματς με Παναιτωλικό και των αγώνων που ακολουθούν».

Για το εάν ήταν επιλογή το αργό τέμπο γιατί έχει πιεστεί η ομάδα:«Επιλογή δεν ήταν, απλά κάποιοι παίκτες γύριζαν από τραυματισμό ή είχαν παίξει στο προηγούμενο ματς, δεν υπήρχε τόση ένταση στο παιχνίδι. Κάποιες στιγμές με όχι υψηλό ρυθμό έβγαλαν τα παιδιά κάποια πράγματα, κάποιες άλλες δεν αντιδράσαμε τόσο σωστά. Πρέπει να το δούμε όπως και στο τέρμα που δεχτήκαμε γκολ. Είναι μία φάση που πρέπει να προσέξουμε γενικώς και στα ματς που έρχονται».

Διαβάζοντας τις 5 πρώτες αγωνιστικές για το ποιες είναι οι στιγμές που θέλει να επέμβει: «Οι πέντε πρώτες αγωνιστικές επειδή είχαν τους τρεις μεγάλους της Αθήνας εκτός έδρας, δεν μιλάω για αποτέλεσμα αλλά σε αυτά τα ματς γινόταν αναπροσαρμογή τακτικής συχνά σε ποιο ύψος θα κάνουμε άμυνα ή αν δώσουμε υψηλή ένταση στον ρυθμό. Από εδώ και πέρα έχουμε ματς με ομάδες στα μέτρα μας, αν και είναι δύσκολα τα παιχνίδια που έρχονται. Νομίζω θα έχουμε μία πιο σταθερή ροή στο παιχνίδι μας, όχι πώς δεν είχαμε. Είμαι εν μέρει ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών σε γενικές γραμμές και σε μεγάλα διαστήματα των ματς. Με ηρεμία, με τη στήριξη που βλέπω γενικότερα από εσάς και τη διοίκηση, η ομάδα θα έχει βελτίωση και θα πάρει αποτελέσματα».

Για τον νεαρό Γιακουμάκη: «Παρότι δεν αγωνίστηκε σήμερα γιατί τελικά βάλαμε πιο πολλούς παίκτες και δεν υπήρχε χώρος για δυο ακόμη αλλαγές, έχει ταλέντο τον είδαμε στις προπονήσεις και θα τον δούμε και στη διακοπή για το Μουντιάλ, εκεί θα αποφασίσουμε. Είναι επιθετικός».

 

Σχολιασμος