Νίκησε αλλά δεν ικανοποίησε, ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια 3-1 (photos)

23.09.2022 Αναγνώστηκε 716 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στο Πανηπειρωτικό Στάδιο της Ανατολής, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με σκορ 3-1 της Βέροιας, σε ένα παιχνίδι που από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα θα ξεχαστεί γρήγορα μιας και η εικόνα της ομάδας δεν ικανοποίησε τόσο τον προπονητή όσο και τους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Νίκησε αλλά δεν ικανοποίησε, ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια 3-1 (photos)

Ο προπονητής Θανάσης Στάικος εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδος στο Nations League και είχε την ευκαιρία να κρατήσει σε αγωνιστική ετοιμότητα τους παίκτες του ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το ματς με τον Παναιτωλικό στα Γιάννινα στις 3 Οκτωβρίου.

P4950046

Στο παιχνίδι με τη Βέροια, ο Θανάσης Στάικος είχε τη δυνατότητα να δει τον Πριόρ που προερχόταν από τραυματισμό, ενώ ανεπίσημο ντεμπούτο με τον ΠΑΣ πραγματοποίησε ο Ρουμάνος Κλαούντιου Μπαλάν, χωρίς όμως να δείξει κάποιες από τις ικανότητές του.

Πριν την έναρξη του φιλικού, έκαναν ατομικό οι Σούλης, Κιάκος και Αλέξανδρος Λώλης που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Εραμούσπε, Μπιλμπάο αλλά και ο Τσάβος που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων.

Παράλληλα, χρόνο συμμετοχής πήραν και παίκτες από την Κ19 όπως οι Νίκος Λώλης, Αλέξανδρος Πήλιος και Τσίρης. Στην αποστολή μετείχε και ο νεαρός επιθετικός Γιάννης Γιακουμάκης που προορίζεται για την Κ19, προερχόμενος από την ομάδα του Ατσαλένιου.

P4950453

Βρήκε δίχτυα ο Σταματελόπουλος

Η πρώτη καλή στιγμή στο φιλικό ανήκε στη Βέροια, όταν στο 5΄ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Μπουκουβάλας αστόχησε από κοντά.

Στο επόμενο λεπτό ο Ορφανίδης έστειλε άουτ τη μπάλα από το ύψος του πέναλτι. 

Ο ΠΑΣ ανέβηκε ψηλά και στο 8’ από σέντρα του Σταματελόπουλου, ο Μορέιρα πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Το σκορ άνοιξε για τον ΠΑΣ στο 14’. Ο Ριένστρα πάσαρε στον Παμλίδη που έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα, έφτασε στον Σταματελόπουλο που έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου για το 1-0.

Στο 31’ ο Παπαδόπουλος είχε απάντηση στο συρτό σουτ του Μορέιρα, ενώ στο 38’ από κάθετη πάσα του Ριένστρα, ο Παμλίδης έκανε το σουτ αλλά έδιωξε ο Παπαδόπουλος με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.

P4940575

Ισοφάριση από τη Βέροια- σκόραραν Ροσέρο και Τζίμας

Στο παιχνίδι στην επανάληψη πέρασε ο Ροσέρο που είχε κέφια και στο 47’ έπειτα από ωραία ενέργεια, σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από την εστία του Παπαδόπουλου.

Στο 51’ από μπαλιά του Φοφανά, ο Ροσέρο έκανε το σουτ, ενώ δέχθηκε σπρώξιμο πριν εκτελέσει, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Και ενώ ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να πετύχει δεύτερο γκολ, η Βέροια ισοφάρισε στο 53’ όταν σε βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Φασίδης με πλασέ  έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αθανασίου για το 1-1.

Οι Γιαννιώτες είχαν τα ηνία του φιλικού αγώνα ως το τέλος, δημιουργώντας ευκαιρίες. Από πάσα του Καραχάλιου στο 73’ ο Φοφανά σούταρε αλλά έδιωξε αμυντικός της Βέροιας σε κόρνερ.

Στο 75’ σε πρώτη τελική προσπάθεια από τον Μπάλαν, ο Ρουμάνος πήρε την κεφαλιά αλλά μπλόκαρε ο Βενετικίδης.

Στο 76΄ακυρώθηκε γκολ στον Κύρκο για επιθετικό φάουλ που έκανε ο Φοφανά.

Ο ΠΑΣ πήρε κεφάλι στο σκορ στο 83’, όταν με ωραία ενέργεια και εκπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα στο γάμα της εστίας του Βενετικίδη για το 2-1.

Στο 88’ σε ωραίο συνδυασμό των Φοφανά- Στ.Πήλιου, ο τελευταίος έκανε το σουτ αλλά έδιωξε ο Βενετικίδης.

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 90’.  Ο Κύρκος έδωσε στον Ροσέρο, εκείνος έβγαλε τη σέντρα και ο Τζίμας με σουτ με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Τσάντας- Γκέλης)

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Πριόρ (46’ Αθανασίου), Σόρια (76’ Πήλιος Αλ), Ποζνάνσκι (46’ Πήλιος Στ), Μπακαδήμας (63’ Κύρκος), Παντελάκης (46’ Μπαγκαλιάνης), Λιάσος (87’ Λώλης Ν), Καραχάλιος (76’ Τσίρης), Μορέιρα (46’ Φοφανά), Παμλίδης (46’ Ροσέρο), Ριένστρα (46’ Τζίμας), Σταματελόπουλος (46’ Μπάλαν).

Βέροια (Κώστας Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος (58’Βενετικίδης), Ντουμάνης (70’ Μουχάλης), Παπαχρήστος, Στίκας (58’ Χαικάλης), Μαραγκός, Μασούρας (46’ Κατσούκης), Μπλέτσας (78’ Γιαγτζίδης), Ιωάννου(58’ Περδίκης), Φασίδης(65’ Μπουόλι), Ορφανίδης (65’ Ισαακίδης), Μπουκουβάλας (65’ Δερμητζόγλου).

 

 

Σχολιασμος