Ευκαιρία για δοκιμές στο φιλικό με Βέροια (video+photos)

21.09.2022 Αναγνώστηκε 716 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία είναι για τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα Θανάση Στάικο το αυριανό (22/9-5:00 μ.μ.) φιλικό με τη Βέροια στο ΠΕΑΚΙ ώστε να δοκιμάσει σχήματα αλλά και να δει παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ευκαιρία για δοκιμές στο φιλικό με Βέροια (video+photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ένα παιχνίδι που ζήτησε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα για να μη μείνουν για αρκετό χρονικό διάστημα οι ποδοσφαιριστές χωρίς ματς μιας και υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων τις Εθνικής στο Nations League .

Οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά και σήμερα το πρωί ο 42χρονος τεχνικός δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του επάνω στην αμυντική τακτική με παιχνίδια τακτικά στο πρώτο μέρος και τελικό παιχνίδι 11 εναντίον 11 με περιορισμούς σε ζώνες και με ελεύθερο παιχνίδι. Λόγω των απουσιών συμμετείχαν στην προπόνηση από την Κ 19 οι Βρακάς, Πήλιος Α. και Γιαλεδάκης.

Στην τελευταία φάση του διπλού τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο αριστερό του πόδι μετά από μαρκάρισμα συμπαίκτη του ο Ζήσης Καραχάλιος ο οποίος πήγε στα αποδυτήρια και έκανε θεραπεία με τον φυσικοθεραπευτή, ωστόσο η συμμετοχή του στο αυριανό φιλικό με την Βέροια θα κριθεί την τελευταία στιγμή ανάλογα και με το πώς θα είναι το πόδι του και αν θα πονάει.

Στο ιατρικό δελτίο φαίνεται ότι τα προβλήματα αρχίζουν να μειώνονται σιγά-σιγά για τον Θανάση Στάικο. Οι Κιάκος και Α. Λώλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και σήμερα ενώ από την Παρασκευή θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Ο Εραμούσπε που ένιωθε ενοχλήσεις στον προσαγωγό έκανε μαγνητική η οποία δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό ωστόσο μαζί με τον Μπιλμπάο θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποφόρτισης και θα επανέλθουν στις προπονήσεις από την ερχόμενη Δευτέρα. Απών ήταν ο Τσάβος ο οποίος είναι με την Εθνική Ελπίδων καθώς και οι μακροχρόνια τραυματίες Κόντε και Λεό.

P4930823

Αύριο είναι το φιλικό με τη Βέροια και την Παρασκευή θα γίνει προπόνηση το πρωί και μετά οι ποδοσφαιριστές θα έχουν διήμερα ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα.

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος