Πεντάδα αγώνων φωτιά μετά τη διακοπή για τον ΠΑΣ

20.09.2022 Αναγνώστηκε 793 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στο παρελθόν ανήκει η ήττα από τον Παναθηναϊκό για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος έχει μπροστά του δύο εβδομάδες για να προετοιμαστεί κατάλληλα για το επόμενο παιχνίδι που είναι στο «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο τον Παναιτωλικό αγώνας ο οποίος θα διεξαχθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου μιας και υπάρχει η διακοπή για τους αγώνες της Εθνικής με Κύπρο και Β. Ιρλανδία για το Nations League.

Πεντάδα αγώνων φωτιά μετά τη διακοπή για τον ΠΑΣ
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Στις πέντε πρώτες αγωνιστικές ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς βγάζοντας όμως ένα πρόγραμμα με αντιπάλους Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό εκτός έδρας όπου γνώρισε ισάριθμες ήττες, ενώ στην έδρα του αντιμετώπισε τη Λαμία (1-1) και τον Λεβαδειακό (2-1). Μετά τη διακοπή ξεκινάει μια πεντάδα αγώνων (Παναιτωλικός, Ατρόμητος, ΟΦΗ, Ιωνικός και Αστέρας Τρίπολης) για την ομάδα του Θανάση Στάικου όπου εκεί ο ΠΑΣ θα πρέπει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και να μην έχει βαθμολογικές απώλειες στην έδρα του.

Ο 42χρονος προπονητής και οι ποδοσφαιριστές έχουν καταλάβει ότι από εδώ και πέρα οποιαδήποτε απώλεια βαθμού-ων στοιχίζει και θα πρέπει να δείξουν ότι η ομάδα είναι ικανή για να κάνει μια καλή πορεία και να δώσει χαρά στους οπαδούς της.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά και σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε επιθετική τακτική με αγωνιστικά παιχνίδια σε τρεις φάσεις, σε μικρούς χώρους, με ζώνες και στο τέλος παιχνίδι 11 εναντίον 11.

Ο Ριένστρα μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, ενώ εκτός ήταν οι Εραμούσπε ο οποίος είχε μικροενοχλήσεις στον προσαγωγό στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και προτίμησε το τεχνικό επιτελείο να του δώσει ανάσες, ο Μπιλμπάο για λόγους αποφόρτισης και οι τραυματίες Κιάκος και Λώλης Α.

Αύριο έχει πρωινή προπόνηση στις 10 ενώ την Πέμπτη το απόγευμα θα διεξαχθεί στο ΠΕΑΚΙ το φιλικό με τη Βέροια στο οποίο θα συμμετέχουν και ποδοσφαιριστές από την Κ 19. 

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι την Παρασκευή και το Σαββατούριακο οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό.

Με Γκορτζή προπονητή τερματοφυλάκων στο ματς με τον Παναιτωλικό

Με τον Νίκο Γκορτζή ως προπονητή τερματοφυλάκων θα συνεχίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα τουλάχιστον μέχρι το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό μετά την παραίτηση του Σούιτσα.

Η διοίκηση είναι σε αναζήτηση προπονητή τερματοφυλάκων πάντα σε συνεννόηση με τον Στάικο ωστόσο ακόμη δεν έχει βρεθεί, αν και έχουν πέσει κάποια ονόματα στο τραπέζι, αυτός που θα αντικαταστήσει τον Σούιτσα.

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Σχολιασμος